Suunnittelu

Suunnittelu

Työkaluja suunnittelun tueksi

Gyproc tekee läheistä yhteistyötä arkkitehtien, insinöörien ja suunnittelijoiden kanssa. Olemme aina valmiita auttamaan sinua optimoimaan rakennushankkeesi ja muuttamaan ideasi konkretiaksi. Olemme keränneet tähän osioon aineistoa ja työkaluja, jotka auttavat sinua päivittäisessä suunnittelutyössäsi .

Voit esimerksi ladata tuoreimman version Gyproc Käsikirjasta. Tästä  ammattilaisille tarkoitetusta järjestelmätyökalusta löytyvät kaikki Gyproc-järjestelmät nopeasti ja helposti. Gyproc-rakenteiden valintaa helpottavat taulukot, joissa on esitetty kerralla kaikki rakennetekniset ominaisuudet ja hintaindeksit. Kirjassa on myös kuvattu yksityiskohtaisesti palo- ja ääniluokitellut rakennetyypit liitosdetaljeineen.

Gyprocin väliseinävalitsimen avulla voit hakea rakennedetaljeja eri ominaisuuksien, kuten vaikkapa ääni- ja paloluokan tai seinäkorkeuden perusteella.

Lisäksi löydät sivustoltamme mm. EPD ympäristöselosteet, joiden avulla voit tarkastella ratkaisujemme  ympäristövaikutuksia koko elinkaaren ajalta puolueettoman kolmannen osapuolen verifioimina.

Tarvitessasi lisää neuvoja, voit kääntyä  Gyprocin suunnittelijapalvelun puoleen.

Gyproc käsikirja

Gyproc käsikirja
Gyproc käsikirja

Rakennusalan ammattilaisille tarkoitetusta Gyproc Käsikirjasta löytyvät kaikki Gyproc-järjestelmät nopeasti ja helposti. Käsikirja tarjoaa ohjausta kevytrakenteiden suunnitteluun

Lataa käsikirja

Määrälaskenta- ja valintatyökalut

Laskurit
Määrälaskenta- ja valintatyökalut

Täältä löydät kokoelman Gyprocin tarjoamia laskureita ja mitoitusohjelmia tukemaan suunnittelutyötä.

Katso tästä

Gyproc ratkaisut

Gyproc ratkaisut
Gyproc ratkaisut

Tarjoamme korkealaatuisia ja monipuolisia kevytrakentamisen ratkaisuja.

Tutustu ratkaisuihin

Ota yhteyttä suunnittelijapalveluumme!

Mikäli et löytänyt vastausta sivustoltamme, kysy rohkeasti lisää asiantuntijoiltamme!