Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Tuotteet

Kipsilevyt ja muut levyt

Gyprocin kipsilevyratkaisuilla rakennat helposti väliseinät, katot ja lattiat. Kipsilevyä käytetään myös tuulen- ja kosteudensuojaukseen sekä teräsrakenteiden palonsuojaamiseen. Kipsilevyt on helppo varastoida, työstää ja asentaa. Tämän vuoksi kipsilevy on suosittu rakennusmateriaali sekä pientalojen rakentamisessa että suuremmissa kohteissa.

Profiilit

Gyprocin valikoimasta löydät rangat ja kiskot kaikenlaiseen rakentamiseen. Valikoimassa on teräsrankoja ja puurankoja. Vaikka perinteisempi puurunkoon kiinnittäminen on edelleen hyvin yleistä, niin teräsrungon suosio kasvaa jatkuvasti. Teräsrangan edut puurankaan nähdet ovat sen mittatarkka rakenne, elämättömyys, parempi asennusergonomia sekä helppo ja nopea asennus.

Ruuvit

Valikoimastamme löydät ruuvit kaikkien Gyproc-levyjen ja rankojen asentamiseen. Laadukkaat ruuvit on suunniteltu yhteensopiviksi juuri Gyproc-tuotteiden kanssa. Näin varmistetaan, että asennus sujuu helposti ja nopeasti.

Työkalut

Jotta Gyproc-levyjen asennus käy kätevimmin, kannattaa käyttää juuri siihen tarkoitukseen luotuja työkaluja. Valikoimasta löydät tuotteet kipsilevyn ja teräsrangan työstöön ja asennukseen sekä välineet kipsilevyn siirtämiseen.

Tarkastusluukut

Laaja valikoima erilaisia Gyproc Tarkastusluukkuja takaa helpon ja vaivattoman pääsyn seinä- tai kattorakenteen takana oleviin huollettaviin kohteisiin. Valikoimamme kattaa vakioluukut, paloluukut, peltiset push-up luukut sekä hiussaumaluukut.

Liimat ja saumaus

Tuoteperheeseemme kuuluu valmistasoitteiden lisäksi myös kipsipohjaisia laasteja sekä ratkaisut sisä- ja ulkokulmien suojaukseen. Tutustu valikoimaan ja saumausohjeisiin!