Räätälöidyt täsmätoimitukset

Erikoismittapalvelu

Gyprocin erikoismittapalvelu toimittaa halutun määrän asennusvalmiita levyjä sovittuun aikaan

Gyprocin uusi erikoismittapalvelu, joka on osana räätälöityjä täsmätoimituksia, puolittaa määrämittaan sahattujen rakennuslevyjemme toimitusajat. Palvelu auttaa tekemään rakennustuotannosta tehokkaampaa ja työmaista puhtaampia.

Gyproc on investoinut Kirkkonummen tehtaallaan erikoismittasahaan, jonka ansiosta voimme nyt toimittaa rakennuslevyt asiakkaan määrittämissä mitoissa selvästi entistä nopeammin, jopa viidessä päivässä.

Erikoismittapalvelu kattaa niin suuret kuin pienet – vaikkapa huoneistokohtaiset – toimituserät. Palvelua täydentävät erikoismittaiset rangat, jotka ovat saatavissa toimittajilta samaan viiden päivän toimitusaikaan.

Sujuva tuotanto ja laadukas lopputulos

Erikoismittapalvelu auttaa rakentajia tehostamaan tuotantoa monin tavoin. Asennustyö nopeutuu ja helpottuu, kun levyt ja rangat saapuvat työmaalle valmiiksi oikeaan mittaan sahattuina. Tuotannon etenemistä suunnitelmien mukaan helpottaa myös se, että erikoismittapalvelu toimittaa luotettavasti oikean määrän materiaalia sovittuun aikaan.

Lisäksi erikoismittaiset tuotteet tekevät työmaasta siistimmän ja turvallisemman, sillä leikkuujäte ei päädy jalkojen alle, vaan Gyprocin sahalle ja sieltä suoraan kierrätykseen.

Materiaalit on pakattu, sää- tai pölysuojattu sekä merkitty selkeästi, mikä turvaa ne vaurioilta ja sujuvoittaa työtä. Erikoismittapalvelu tukee huippulaadukasta rakentamista myös siten, että pölyttömyys helpottaa puhtausluokka P1:n saavuttamista.