Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Habito - uusi levy on ilmestynyt!

Habito tarjoaa erittäin kestävää seinäpintaa ja ripustamisen vapautta kestäen jopa 40 kilon ripustuskuorman!

Gyproc Habito

Habito-levyn vankkaa ripustuslujuutta ja  vakuuttavaa iskunkestävyyttä voi hyödyntää myös märkätilojen puolella. Wiskari kavereineen näyttää malliesimerkkiä parista mahdollisesta vaihtoehdosta miten soveltaa Habitoa kodin kylppärissä.

 

Mikä Habito?

Gyproc Habito® on erityisen luja kartonkipintainen rakennuslevy, joka tarjoaa erinomaisen ripustuslujuuden ja iskunkestävyyden. Levy kestää yhden tavallisen puuruuvin varassa jopa 40 kg ripustuskuorman ja se on merkittävästi muita levytyyppejä lujempi. Habito®-levyllä on kipsikartonkilevyjen kaikkien aikojen paras jäykistyskapasiteetti ja levyn iskunkestävyys on jopa 10-kertainen tavallisiin kipsilevyihin verrattuna. Reunaohennettu ja vaaleapintainen levy on helppo saumata ja pinnoittaa. Gyproc Habito® -levy soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa vaaditaan erityistä kulutuskestävyyttä, kuten keittiöt, tekniset tilat, autotallit, koulut, päiväkodit ja sairaalat. Levyn paino on 12,2 kg/m2.

Levymitat ja muut tarkemmat tiedot löytyvät Habiton tuotesivuilta tai pdf-tuotekortista jonka voit lataa käyttöösi.

 

Ripusta vapaasti

Esineiden ripustaminen seinälle on nyt helppoa, kun se onnistuu tavallisella puuruuvilla jopa 40 kg asti. Nyt sinun ei tarvitse huomioida sisustusta jo kodin rakennusvaiheessa ja voit helposti muuttaa raskaidenkin ripustettavien huonekalujen ja esineiden paikkaa miettimättä, missä runkotolppa sijaitsee. Gyproc Habito -laskurilla voit laskea Habito-seinän kuormituskapasiteetin. 

PS: Ripustaminen tavallisiinkin Gyproc-levyihin onnistuu kätevästi ripustusohjeidemme avulla. 

 

Kestää elämää ja iskuja

Gyproc Habito®-seinä on erittäin kestävä. Seinäpinta kestää vuosikaupalla uudenveroisena ja huoltokustannukset jäävät pieniksi. Habito®-levyllä on kipsikartonkilevyjen kaikkien aikojen paras jäykistyskapasiteetti ja levyn iskunkestävyys on jopa 10-kertainen tavallisiin kipsilevyihin verrattuna.

Gyproc Habito® -levy soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa vaaditaan erityistä kulutuskestävyyttä, kuten keittiöt, tekniset tilat, autotallit, koulut, päiväkodit ja sairaalat.
 

Habito SlimWall

Habito® SlimWall -seinäratkaisu on suunniteltu mm. huoneistojen väliseksi seinäksi, joka saavuttaa vaadittavan ääneneristysarvon (55 dB) ja palonkeston (EI 90). Habito SlimWall  on 50 mm kapeampi kuin perinteinen kipsilevyillä toteutettu ratkaisu. 

 

Habitoa pystyy työstämään kuten perinteistä kipsilevyä

 

Habito kohteita maailmalta

Habito referenssejä

Katso miten Habito on pärjännyt erilaisissa rakennuskohteissa.