Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Gyproc on kevytrakentamisen edelläkävijä

Gyproc on kevytrakentamisen markkinajohtaja ja edelläkävijä. Tuotamme uusia innovatiivisia ratkaisuja rakentamiseen yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Gyproc-kipsilevyt ja -järjestelmät mahdollistavat monipuoliset, muunneltavat ratkaisut sekä ammattilaiselle että pienrakentajalle. Kipsipohjaisen kevytrakentamisen etuja ovat helppous, monipuoliset tilaratkaisut, muunneltavuus, ympäristöystävällisyys, paloturvallisuus ja hyvä sisäilma. Gyprocin vahvuudet ovat asumis- ja työskentelymukavuus.

Osa Saint-Gobain Finlandia

Gyproc on osa Saint-Gobain Finland Oy:tä, joka tuottaa innovatiivisia ja turvallisia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Yhtiöllä on viisi liiketoimintoa: akustiikkatuotteisiin keskittyvä Ecophon, kipsipohjaisia kevytrakentamisen ratkaisuja toteuttava Gyproc, lämpö- ja tekniseen eristämiseen eraikoistunut ISOVER, keraamisten laattojen kiinnitysratkaisuja, julkisivuratkaisuja sekä teknisiä, muuraus- ja lattialaasteja tarjoava Weber sekä kokonaisratkaisuja pallografiittivalurautaisille hydrauliputkille maahantuova PAM.

Saint-Gobain Finland Oy kuuluu kansainväliseen Saint-Gobain -konserniin, joka toimii kolmella toimialalla; innovatiiviset materiaalit, rakennusmateriaalit sekä rakennustuotteiden jälleenmyynti, ollen näissä Euroopan tai koko maailman markkinajohtaja.

Saint-Gobain muuttaa raaka-aineet meille päivittäin käytettäviksi korkealaatuisiksi tuotteiksi, sekä kehittää jo huomispäivän uusia materiaaleja.

Kevytrakentamisen innovaatiot

Gyproc ei ole pelkkiä levyjä. Kevytrakentaminen perustuu kevytrakennetekniikkaan, teräs- ja puurunkoihin, joiden avulla seinät, katot ja lattiat syntyvät.

Gyprocin lähtökohtana oli alusta asti, että rakentamisen pitää olla nopeaa ja helppoa, mutta valmiiden rakenteiden lujia, turvallisia ja tietysti hyvännäköisiä. Tätä varten kehitettiin monia omia ratkaisuja.

 

Kiinnostaako ura Gyprocilla tai Saint-Gobainilla?

Julkaisemme kaikki Gyprocin/Isoverin Suomessa avoinna olevat työpaikat Saint-Gobain.fi -sivustollamme. Samaiselta sivulta löydät myös linkin missä on mahdollista lähettää meille avoin hakemus. Saint-Gobain konsernin työpaikat maailmanlaajuisesti löytyvät konsernimme urasivuilta.