Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Kipsilevyn ympäristövaikutukset

Kipsilevyn ympäristövaikutukset on huomioitu koko sen elinkaaren ajalta - lue alla olevista linkeistä, millä tavoin!

Vastuullisuus

Vastuullisuudella on kolme osa-aluetta: taloudellinen, sosiaalinen ja ympäristövastuu. Saint-Gobain Finland on rakentanut vahvan perustan näiden osa-alueiden hallinnalle. Toimintapolitiikkamme, arvomme ja konsernimme toimintatavat muodostavat yritysvastuumme perustan. 

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. 

Olemme sitoutuneet kehittämään kestävän kevytrakentamisen uusimpia ratkaisuja ja haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan tunnistamalla heidän tarpeensa ja tarjoamalla niihin sopivia ratkaisuja. Meille tärkeitä asioita ovat turvallisuus, toimintamme ympäristövaikutusten minimointi ja energiatehokkuus. 

Pyrimme rakentamaan avointa vuoropuhelua toimipisteidemme lähellä toimivien organisaatioiden ja lähialueen asukkaiden kanssa. Meillä on töissä osaavia ja työhönsä sitoutuneita ihmisiä. Tärkeä osa vastuullista toimintaamme on työntekijöiden ammatillisen kehityksen, hyvinvoinnin ja turvallisuuden lisääminen. Työturvallisuusjohtamisemme on sertifioitua ja sen tavoitteena on saavuttaa nolla-tapaturmataso tapaturmia ennaltaehkäisemällä.  

Saint-Gobain Finland on myös merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttaja. Saint-Gobain on jäsenenä lukuisissa eri aloitteissa ja järjestöissä, sekä kansainvälisesti että paikallisesti. Suomessa kuulumme muun muassa Green Building Councilin hallitukseen. Johtavassa asemassa olevana toimijana Saint-Gobain näyttää esimerkkiä muille alan yrityksille ja pitää vastuullista toimintaa kunnia-asiana.