Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Gyproc Väliseinät

Väliseinät voi toteuttaa usealla eri rakennustavalla. Gyprocin valikoimista löytyy levytuotteet sekä teräs- että puurunkoisten väliseinien toteuttamiseen. Gyprocin väliseinät ovat helppoja ja nopeita asentaa ja niitä voidaan käyttää asuntorakentamisen lisäksi laajalti myös julkisten rakennushankkeiden toteutuksessa.

Perinteisesti väliseinät on toteutettu puurunkoisena. Puurunkoinen Gyproc-väliseinä voidaan toteuttaa kantavana tai ei-kantavana väliseinänä ja se on helppo ja nopea rakentaa. Gyprocilta saat myös teräsrankaiset väliseinät, joiden etuna on muun muassa elämättömyys ja suurempi kuormankantokyky. Teräsrunkoinen Gyproc GS-väliseinä on järjestelmä ei-kantaville seinille. Gypsteel XR on patentoitu, entistä paremmin ääntä eristävä väliseinäjärjestelmä kevyisiin väliseiniin. Sen avulla saavutetaan erinomainen ääneneristävyys, enemmän huonealaa, ja jopa 15 %:n säästö seinärakennekustannuksissa.

Gyproc ERGOnomic-seinäjärjestelmän etuna on helpompi ja nopeampi asennus. Itse levy on kapeampi, jolloin sitä on helpompi käsitellä ahtaissakin tiloissa ja kevyiden levyjen ansiosta väliseinien asennus on vähemmän rasittavaa. Lisäksi asennuksessa syntyvä hukka pienenee. Järjestelmään sopivat Gypsteel ELPR -pystyrangat asennetaan k450 jaolla.

Gyproc DUROnomic-vahvistusrankajärjestelmällä voidaan rakentaa korkeampia ja kantavia väliseiniä. Järjestelmä sallii myös normaalia suuremmat ripustuskuormat seinärakenteelle.

Gyproc GS

Teräsrunkoiset kipsilevyseinät ovat Gyproc-kevytrakennetekniikan kulmakivi. Teräsrungon etuna on elämättömyys. Rakenteet ovat helppoja ja nopeita asentaa, ja niillä on laaja käyttöalue. Teräsrunkoinen Gyproc GS-väliseinä on järjestelmä ei-kantaville seinille. 

Gypsteel XR™

Gypsteel XR™ on entistä paremmin ääntä eristävä väliseinäjärjestelmä, jonka avulla saavutetaan erinomainen ääneneristävyys, jopa 15 %:n säästö seinärakennekustannuksiin ja enemmän huonealaa. 

Gyproc ERGOnomic®

ERGO®-seinäjärjestelmän etuna on parantunut työergonomia ja nopeampi asennus. Kapeaa levyä on helpompi käsitellä ahtaissakin tiloissa, jolloin työ etenee nopeasti ja on vähemmän rasittavaa. Myös levyjen kolhiintuminen on vähäisempää. Lisäksi asennuksessa syntyvä hukka pienenee. 

Gyproc DUROnomic®

Gyproc DUROnomic® -vahvistusrankajärjestelmällä voidaan rakentaa korkeampia ja kantavia sisäseiniä. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa suuremmat ripustuskuormat seinärakenteelle. 

Gyproc GT

Puurunkoinen Gyproc-väliseinä on järjestelmä kantaville ja ei-kantaville seinille.