Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Habito® SlimWall

Gyprocin kehittämä seinäratkaisu, jolla on selkeästi paremmat tekniset ominaisuudet perinteiseen seinäratkaisuun verrattuna. 

Habito SlimWall

Habito® SlimWall -seinäratkaisu on suunniteltu mm. huoneistojen väliseksi seinäksi, joka saavuttaa vaadittavan ääneneristysarvon (55 dB) ja palonkeston (EI 90). Habito SlimWall  on 50 mm kapeampi kuin perinteinen kipsilevyillä toteutettu ratkaisu. Kapeampi seinäratkaisu lisää huoneistoneliöitä ja kestävät  Habito-levyt antavat kestävyyttä  ja vapautta sisustuksellisissa ratkaisuissa. SlimWall -seinä soveltuu maksimissaan 3600 mm korkeaksi ja käytettäessä GFR 45 rankaa 4000 mm korkeaksi. Järjestelmä on myös testattu ja hyväksytty murronsuojaseinä, joka täyttää SSF 1047 luokka 2 vaatimukset. Sertifikaatin numero on Eurofins, report No EUFI29-1900132-T1.

SlimWall -seinäratkaisussa käytettävä Gyproc Habito on erityisen luja kartonkipintainen rakennuslevy, joka tarjoaa erinomaisen ripustuslujuuden ja iskunkestävyyden. Levy kestää yhden tavallisen puuruuvin varassa jopa 40 kg ripustuskuorman ja se on merkittävästi muita levytyyppejä lujempi. Habito-levyllä on kipsikartonkilevyjen kaikkien aikojen paras jäykistyskapasiteetti ja levyn iskunkestävyys on jopa 10-kertainen tavallisiin kipsilevyihin verrattuna. Reunaohennettu ja vaaleapintainen levy on helppo saumata ja pinnoittaa.

Rakenne

1. Runko: 
Reunaprofiili, Gypsteel SLIM SKP 45/62 Kisko (Lattiassa ja katossa)
Rangat, Gypsteel SLIM 45/40 Ranka, k600 mm

2. Levyverhous: 
Kipsilevyt, 2 x 12,5 mm Gyproc GH 13 Habito

3. Eristys
Eriste, ISOVER SLIM 45 mm + 45 mm


Kiinnostaako sinua tietää enemmän Gyproc Väliseinien hiilijalanjäljestä? 

Tiesitkö, että Gyproc-väliseinärakenteen hiilijalanjälki voi olla jopa puolet pienempi kuin vastaavan kipsilevyväliseinän?  Bionovan kesällä 2020 toteuttamassa tutkimuksessa laskettiin eri väliseinätyyppien hiilijalanjälkiarvoja. Lue lisää tutkimuksesta ja tuloksista täältä!
 

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä Suunnittelijapalveluumme!

Gyproc tekee läheistä yhteistyötä arkkitehtien, insinöörien ja sunnittelijoiden kanssa. Olemme  aina valmiita auttamaan sinua  optimoimaan rakennushankkeesi ja muuttamaan ideasi konkretiaksi.  Tarvitessasi neuvoja, voit kääntyä  Suunnittelijapalvelumme puoleen.

 
 
 
Habito SlimWall, esite

Habito SlimWall, esite

Habito® SlimWall -seinäratkaisu on suunniteltu mm. huoneistojen väliseksi seinäksi, joka saavuttaa vaadittavan ääneneristysarvon (55 dB) ja palonkeston (EI 90).