Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Gyproc erikoisseinät

Gyprocilla on laaja valikoima erikoisratkaisuja erilaisiin rakentamisen tarpeisiin.

Gyproc erikoisseinät

Habito SlimWall

Habito® SlimWall -seinäratkaisu on suunniteltu mm. huoneistojen väliseksi seinäksi, joka saavuttaa vaadittavan ääneneristysarvon (55 dB) ja palonkeston (EI 90).

Gyproc Kylpyhuone

Kipsilevy on oivallinen märkätilojen rakennusmateriaali. Sertifioitu Gyproc-kylpyhuonejärjestelmä soveltuu käytettäväksi sekä uudis- että korjausrakentamisessa. 

Gyproc Akustinen seinä

Olennainen osa hyvää sisätilaympäristöä on miellyttävä huoneakustiikka. Gyproc Akustinen Seinä on ratkaisu, jossa seinäalaa hyödynnetään osana huoneen äänenvaimennusta. Lopputuloksena ääneneristys- ja -vaimennusvaatimukset yhdistyvät esteettisesti näyttävään seinäpintaan. 

Gyproc Murtosuoja

Rakenteellisen murtosuojauksen tehtävänä on estää ja hidastaa tunkeutujaa pääsemästä kohteeseensa. Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliitto on laatinut yritystoiminnassa tai julkisessa käytössä olevia rakennuksia varten murtosuojeluohjeet. Vakuutettaessa omaisuutta murtovahinkojen varalta tulee vakuutuskohteen, jossa omaisuus sijaitsee, täyttää tietyt rakenteelliset murtautumista ehkäisevät perusvaatimukset. 

Gyproc Muotorakenteet

Kevytrakennetekniikan avulla voidaan toteuttaa mitä monimuotoisimpia sisäseiniä ja -kattoja. Muotorakenne saadaan aikaan kaarevan alusrakenteen ja taivutetun levyn avulla. 

Pilarirunkoiset Gyproc seinät

Järjestelmässä käytetään teräsrunkoista kipsilevyseinää, joka on täydennetty pilarirungolla. Vahvemmat teräsprofiilit on hyvä ratkaisu korkeille ja monimutkaisille seinille.