Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Kestäviä ja turvallisia rakentamisen ratkaisuja

Tarjoamme korkealaatuisia ja monipuolisia kevytrakentamisen ratkaisuja.

Gyproc Ratkaisut

Gyproc on osa Saint-Gobain Finland Oy:tä, joka tuottaa innovatiivisia, kestäviä ja turvallisia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja ympäristöä sekä parantavat asumismukavuutta. Vahvat brändimme ovat Gyproc, ISOVER, Weber ja Ecophon.

Tarjoamme korkealaatuisia ja monipuolisia kevytrakentamisen ratkaisuja, joilla yhdessä asiakkaidemme kanssa toteutamme muunneltavia, viihtyisiä, kestäviä ja turvallisia tiloja asumiseen ja työskentelyyn. Olemme luotettava kumppani suunnittelusta toteutukseen.

Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme ja sitoudumme aina parhaan ratkaisun löytämiseen asiakkaallemme. Yhtenä esimerkkinä tästä voidaan pitää uutta Gyproc Järjestelmätakuuta.

 

Erikoisseinät

Gyprocilta myös seinäratkaisuja joilta vaaditaan juuri tietynlaisia ominaisuuksia kuten esimerkiksi suunniteltua huoneakustiikkaa tai jykevämpää murtosuojaa.

Gyproc Käsikirja

Rakennusalan ammattilaisille tarkoitetusta Järjestelmätyökalusta Gyproc Käsikirjasta löytyvät kaikki Gyproc-järjestelmät nopeasti ja helposti. Gyproc-rakenteiden valintaa helpottavat taulukot, joissa on esitetty kerralla kaikki rakennetekniset ominaisuudet ja hintaindeksit. Kirjassa on myös kuvattu yksityiskohtaisesti palo- ja ääniluokitellut rakennetyypit liitosdetaljeineen.