Yhteys
 
Tekniset yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Työkaluja suunnittelun tueksi

Alta löydät tietoa ja työkaluja suunnittelutyöhön sekä suunnittelijapalvelumme yhteystiedot.

Suunnittelijalle

Gyproc tekee läheistä yhteistyötä arkkitehtien, insinöörien ja sunnittelijoiden kanssa. Olemme  aina valmiita auttamaan sinua  optimoimaan rakennushankkeesi ja muuttamaan ideasi konkretiaksi. Olemme keränneet tähän osioon aineistoa ja työkaluja, jotka auttavat sinua päivittäisessä suunnittelutyössäsi .

Voit esimerksi ladata tuoreimman version Gyproc Käsikirjasta. Tästä  ammattilaisille tarkoitetusta järjestelmätyökalusta löytyvät kaikki Gyproc-järjestelmät nopeasti ja helposti. Gyproc-rakenteiden valintaa helpottavat taulukot, joissa on esitetty kerralla kaikki rakennetekniset ominaisuudet ja hintaindeksit. Kirjassa on myös kuvattu yksityiskohtaisesti palo- ja ääniluokitellut rakennetyypit liitosdetaljeineen.

Gyprocin väliseinävalitsimen avulla voit hakea rakennedetaljeja eri ominaisuuksien, kuten vaikkapa ääni- ja paloluokan tai seinäkorkeuden perusteella.

Lisäksi löydät sivustoltamme mm. EPD ympäristöselosteet, joiden avulla voit tarkastella ratkaisujemme  ympäristövaikutuksia koko elinkaaren ajalta puolueettoman kolmannen osapuolen verifioimina.

Tarvitessasi lisää neuvoja, voit kääntyä  Gyprocin suunnittelijapalvelun puoleen.

Gyproc Käsikirja

Rakennusalan ammattilaisille tarkoitetusta Järjestelmätyökalusta Gyproc Käsikirjasta löytyvät kaikki Gyproc-järjestelmät nopeasti ja helposti. Gyproc-rakenteiden valintaa helpottavat taulukot, joissa on esitetty kerralla kaikki rakennetekniset ominaisuudet ja hintaindeksit. Kirjassa on myös kuvattu yksityiskohtaisesti palo- ja ääniluokitellut rakennetyypit liitosdetaljeineen.