Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Alaslasketut katot GK-järjestelmällä

Gyproc GK-järjestelmä on Gyproc-alakattojen kannatinjärjestelmä, joka voidaan toteuttaa 1- tai 2-tasoasennuksena. Järjestelmässä käytetään GN-, GEK- tai ruuvikiinnitteisiä Gyptone-levyjä.

Hyödyt

"Gyprocin Gypsteel GK-alakattokannatinjärjestelmän teräsohutlevyprofiilit on lujitettu patentoidulla tekniikalla. Seinäjärjestelmissä jo todistetusti havaitut edut voidaan hyödyntää nyt myös alakattorakenteissa. Gypsteel GK on paikallarakennetun kipsialakaton kannatinjärjestelmä sekä suoraan että ripustettuun asennukseen. Profiilien keveyden ja ergonomisuuden ansiosta rakenne on kevyt ja nopea asentaa Levyjä kiinnitettäessä ruuvit uppoavat helpommin ja pureutuvat Gypsteel teräsprofiileihin paremmin. Teräsprofiilien rakenteen ansiosta riskiä ruuvien korkkaamiselle erikoiskovillakaan levyillä ei ole. Myös profiilien katkaiseminen on helpompaa. Kevyemmillä profiileilla saadaan alakatolle vastaavat ominaisuudet kuin vanhoilla GK-profiileilla. Rakenteen kuormituskapasiteetit on varmennettu Alakattostandardin SFS-EN 13964 mukaisin vaatimuksin ja testimenetelmin. Rakenne- ja kuormitusyhdistelmät täyttävät myös SisäRyl 2000:ssa esitetyt alakattolevytyksen luokan 2 mittatarkkuusvaatimukset. Kannattajat liitetään kiinnitysosilla toisiinsa, joten työkaluja ei tarvita. Kiinnikkeitä voi myös hienosäätää kipsilevyjen asennuksen yhteydessä. GK-kannattajien 60 mm leveys helpottaa levyjen kiinnitystä.

Gyproc GK alakattojärjestelmän Gypsteel-teräsohutlevyprofiilit on lujitettu patentoidulla tekniikalla. Seinäjärjestelmissä jo todistetusti havaitut edut voidaan nyt hyödyntää myös alakattorakenteissa.