Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Pienrakentajalle

Tälle sivulle on koottu tietoa ja linkkejä pienrakentajien tarpeita silmälläpitäen.

Pienrakentaja

Kipsilevy on paloturvallinen rakennusmateriaali

Kipsilevyrakentein voidaan saavuttaa lähes kaikki palovaatimukset. Kipsikartonkilevy pystyy estämään paloa tunkeutumasta rakenteen läpi ja estämään levyn takana olevien aineiden voimakkaan kuumenemisen.


Gyproc-asennusohjeet

Miten kipsilevyseinään ripustetaan? Mitä kiinnikkeitä käyttäen? Mitkä ovat eri kiinnikkeiden kuormitusarvot? Miten kipsilevyseinää huolletaan? Miten seinään tullut reikä korjataan? 

Alla olevien linkkien takaa löytyvillä ohjeilla suunnittelu, asennus ja kunnossapito onnistuvat omatoimirakentajaltakin.

Tutustu Gyprocin tarjoamiin ratkaisuihin

Tarjoamme korkealaatuisia ja monipuolisia kevytrakentamisen ratkaisuja, joilla yhdessä asiakkaidemme kanssa toteutamme muunneltavia, viihtyisiä, kestäviä ja turvallisia tiloja asumiseen ja työskentelyyn.

 

Pienrakentajan käsikirja

Pienrakentajan käsikirja

Gyproc Pienrakentajan Käsikirja on tarkoitettu pienrakentajalle. Siihen on koottu helposti omaksuttavassa muodossa kaikki Gyproc-kevytrakennetekniikan keskeiset asiat, joita omatoimirakentaja tarvitsee tehdessään hankkeensa suunnittelua, suorittaessaan hankintoja ja toteuttaessaan rakentamista.

Pienrakentajan Käsikirjan tarkoituksena on myös luoda rakentamistapahtumasta dokumentaatio, joka voidaan liittää talon asiakirjoihin, ja josta on jälkeenpäin helposti nähtävissä koska, miten ja kenen toimesta kaikki joskus tehtiin.

Akustiikka ja ääniseristys

Tilan akustiikalla ja ääniympäristöllä on suuri vaikutus siihen, miten miellyttävänä koemme tilan ja ilmapiirin