Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Saint-Gobain Akatemia

Koulutusta ja käytännön esimerkkejä ratkaisuistamme asiantuntijoidemme opastamana

Saint-Gobain Akatemia

Saint-Gobain Akatemia tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa maksutonta täydennyskoulutusta, jossa asiantuntemus on huippuluokkaa ja hyöty konkreettinen. Saat tehokkaassa paketissa tietoa juuri Sinun kannaltasi tärkeistä työmenetelmistä, kestävistä rakenteista ja lopputuloksen laatuun vaikuttavista yksityiskohdista. Parhaimmillaan uusi oppi auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia ja välttämään turhia virheitä!

Löydät täältä sekä koulutuskalenterin että ilmoittautumislinkit tilaisuuksiin. Tarkemmat kurssikuvaukset löydät kurssisivulta.

 

 

Tietojen päivitys kannattaa

Toimitpa rakentamisen tai rakennustarvikemyynnin parissa, Saint-Gobain Akatemia tarjoaa työhösi sopivaa täydennyskoulutusta. Saat tiiviissä paketissa tietoa juuri sinun kannaltasi tärkeistä työmenetelmistä, Weberin kehittämistä rakenneratkaisuista tai yksittäisten tuotteiden ominaisuuksista. Parhaimmillaan tietojen päivitys auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia sekä välttämään turhia virheitä.

Koulutuksiin voi ilmoittautua koulutuskalenterin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja.

Teoriaa ja käytäntöä

Ei yksin teoriaa, ei yksin käytäntöä vaan molempia yhdessä! Teorian yhdistäminen käytäntöön auttaa nopeasti ymmärtämään uuden asiakokonaisuuden ja soveltamaan tietoa heti käytäntöön. Kukin kurssi on intensiivinen, maksimissaan työpäivän mittainen kokonaisuus, ja kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita.

Pidä koulutuskalenteria silmällä sopivien kurssien varalta. Lähetämme myös alan ammattilaisille henkilökohtaisia sähköpostikutsuja.

Koulutuksia ympäri Suomen

Saint-Gobain Akatemia toimii Vantaalla keskusvarastomme yhteydessä ja Varsinais-Suomessa Paraisilla tuotekehitysyksikkömme tiloissa. Luentotila ja työpaja tarjoavat erinomaiset puitteet koulutukselle. Järjestämme koulutustilaisuuksia myös muualla Suomessa oppilaitosten ja yhteistyökumppanien tiloissa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Täällä voit tutustua tarkemmin tietosuojaselosteeseen, jossa on kuvattu Saint-Gobain Akatemian asiakasrekisterin käyttöön liittyvät yksityiskohdat.

 

 

Saint-Gobain Akatemia logo

Yhteystiedot

Saint-Gobain Finland Oy
Saint-Gobain Akatemia
Kalkkisatamantie 3
21600 Parainen

Koulutustila
Saint-Gobain Finland Oy
Saint-Gobain Akatemia
Tahkotie 1 D-talo
01530 Vantaa

Puh. 010 44 22 00

Sähköposti: koulutus@saint-gobain.com

Akatemian kurssitarjonta

Akatemian tarjoamien kurssien yksityiskohtaisemmat sisältökuvaukset löydät kurssisivulta.