Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Gyprocin palvelut

Tarjoamme erilaisia palveluita keventämään työtaakkaa rakentamisen eri vaiheissa.

Palvelut

Asiakas- ja tekninen palvelu

Gyprocin asiakaspalvelu palvelee koskien tilauksia ja toimituksia.

Tekninen palvelu palvelee asiakkaita Gyproc-tuotteiden ja -ratkaisujen valintaan, suunnitteluun, asentamiseen ja käyttöön liittyvissä teknisissä kysymyksissä.

Saint-Gobain Akatemia

Saint-Gobain Akatemia tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa maksutonta täydennyskoulutusta, jossa asiantuntemus on huippuluokkaa ja hyöty konkreettinen. Saat tehokkaassa paketissa tietoa juuri Sinun kannaltasi tärkeistä työmenetelmistä, kestävistä rakenteista ja lopputuloksen laatuun vaikuttavista yksityiskohdista. 

Kipsin kierrätys

Gyproc-kipsilevyt on valmistettu kipsistä, kartongista ja vedestä sekä pienestä määrästä lisäaineita. Kipsi on materiaali, joka osaksi louhitaan kipsikivenä ja joka osaksi syntyy savukaasujen puhdistuksen yhteydessä hiili-voimalaitoksissa. Käyttämämme kartonki valmistetaan kierrätyspaperista. Muita valmistuksessa käytettäviä raaka-aineita ovat muun muassa tärkkelys, vaahto sekä lasikuitu.

Uusia Gyproc-levyjä valmistettaessa voidaan seokseen lisätä myös kierrätyskipsiä. Puhtaan kierrätyskipsijakeen lisääminen ei heikennä valmistettavan levyn ominaisuuksia, mutta kierrätyskipsin käyttäminen valmistuksen yhteydessä säästää luonnonvaroja sekä edistää kokonaishallintaa tuotteen elinkaariajattelussa.

Puhtaan kierrätyskipsijakeen keräystoiminta on kehittynyt vuosien saatossa hyvien yhteistyökumppaneiden avulla sekä tiiviillä yhteistyöllä talotehtaiden ja asiakkaiden kanssa.

Laskurit

Gyprocin laskurit ja mitoitustyökalut auttavat sinua valitsemaan oikean ratkaisun.

 

Jälleenmyyjähaku

Etsi lähin jälleenmyyjä kotipaikkakunnaltasi.