Hero Image
Image
SG Akatemia
Koulutus

Saint-Gobain Akatemia

Julkaistu 10.06.2022 - päivitetty: 21.09.2022

Saint-Gobain Akatemia tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa maksutonta täydennyskoulutusta. Syyskauden 2022 kalenteri on julkaistu. Ohjelmassa on lähi- ja verkkokoulutusten lisäksi suositut webinaarit kuukausittain, aiheet julkaistaan lähempänä ajankohtaa. Ilmoittaudu mukaan!

Kouluttajina toimivat aiheesta riippuen Weberin, Gyprocin ja ISOVERin parhaat asiantuntijat.

 

Pidä osaamisesi ajan tasalla
 

Saat tehokkaassa paketissa tietoa uusimmista tuotteista, työmenetelmistä, kestävistä rakenteista ja lopputuloksen laatuun vaikuttavista yksityiskohdista. Parhaimmillaan uusi oppi auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia ja välttämään virheitä!

Saint-Gobain Akatemia järjestää myös webinaareja ajankohtaisista aiheista, joihin voit osallistua oman työpöytäsi äärestä tai katsoa tallenteen silloin kun Sinulle parhaiten sopii.

 

Todistukset kurssien käyneille
 

Kurssin käyneille jaetaan osallistumistodistus. Weberin vedeneristyskoulutuksen ja siihen liittyvän kirjallisen kokeen suorittanut asentaja saa märkätilapassin, joka toimii työmaalla todistuksena märkätilaosaamisesta. Lisäksi Akatemian kurssitarjottimelta löytyy useita vaihtoehtoja, jotka on hyväksytty täydennyskoulutukseksi Eurofins Expert Services'n myöntämien Rakentamisen sertifikaattien ylläpitoon. Lisätietoa sertifikaateista www.rakentamisensertifikaatit.fi.