Hero Image
Image
Välipohjien korjausratkaisut
Koulutus

Koulutuswebinaari: Onnistuneet välipohjakorjaukset to 2.3.2023 klo 9.30–10.15

Julkaistu 10.06.2022 - päivitetty: 21.02.2023

Tervetuloa mukaan koulutuswebinaariin 2.3.2023 klo 9.30 - n. 10.15

 

Onnistuneet välipohjakorjaukset

 

Tervetuloa Saint-Gobain Akatemian webinaariin, jonka aiheena on välipohjarakenteiden korjaus. Korjauksen laajuus voi vaihdella kevyestä pintaremontista tilan käyttötarkoituksen muutokseen. Käymme läpi eri tyyppisten välipohjakorjausten luvan tarpeen ja mitä viranomaismääräyksiä tai ohjeita korjaustyössä tulee huomioida. Keskitymme korjausratkaisuihin, joiden avulla saavutetaan haluttu lopputulos sisäilman, palonkestävyyden, ääneneristävyyden sekä rakenteiden ulkonäön osalta, ympäristöystävällisyyttä unohtamatta. Luomme lisäksi katsauksen korjaussuunnittelua helpottaviin ohjelmiin.

 

Webinaari on tarkoitettu suunnittelijoille, rakennuttajille, kiinteistöjen omistajille ja ylläpitäjille sekä muille aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille.

 

Lisätietoja antaa suunnittelijapalvelun aluepäällikkö Vesa Räsänen, puh. 050 443 1498.

 

Ilmoittaudu mukaan 28.2. mennessä tästä linkistä tai lue sivun QR-koodi, josta pääset myös suoraan ilmoittautumissivulle. Voit välittää kutsua myös kollegallesi. Lähetämme ilmoittautuneiden sähköpostiin webinaarilinkin ja yksityiskohtaiset osallistumisohjeet tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tilaisuus on maksuton.

Onnistuneet välipohjakorjaukset

 

Tervetuloa langoille!