Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Gyproc Habito Kampanja

MIKÄ HABITO? KUKA HILTUNEN?

HILTUNEN TESTAA!

Gyproc Habito on äärimmäistä kulutusta ja kuormitusta kestävä kipsilevy. Gyproc-kipsilevyt on valmistettu luonnonmateriaaleista: kipsistä, kartongista, vedestä sekä pienestä määrästä lisäaineita. Habito-levyllä on kipsikartonkilevyjen kaikkien aikojen paras jäykistyskapasiteetti, loistavat ripustusominaisuudet ja jopa 10-kertainen iskunkestävyys tavallisiin kipsilevyihin verrattuna. Habito-levy soveltuu etenkin kohteisiin, joissa vaaditaan erityistä kulutuskestävyyttä ja arvostetaan kalusteiden helppoa ripustettavuutta.

Hiltunen on valmistettu Hankasalmella ja hänessä on myös jonkin verran vettä ja lisäaineita. Hänkin kestää kuormitusta, mutta jäykkä hän ei ole missään nimessä.

Hiltunen rakastaa hanuria ja ylipäänsä musiikkia. Hanurivirtuoosi-Hiltunen soittaakin Steve ’n’ Seagulls -bändin riveissä. Bändi on niittänyt mainetta maailmalla soittamalla omintakeisia versioita metalli- ja rockbiiseistä. Kävimme testaamassa Habiton kestävyyttä Steven ’n’ Seagullsin kotipesässä, salaisessa lokaatiossa. Oman osansa saivat niin kotipesän seinät kuin Hiltusen kupolikin

RIPUSTA HABITOON VAPAASTI

Hiltunenkin uskalsi kokeilla, kestääkö Habito kahden hanurin painoa. Ja kestihän se! Kaappien ja hyllyjen ripustaminen Habito-seinään on helppoa, sillä yksinkertaisella levytyksellä tehty rakenne kantaa ihan tavallisen puuruuvin varassa jopa 40 kilon kuorman – ilman erikoiskiinnikkeitä tai seinän taakse asennettuja tukia. Sisustusta tai hyllyjen paikkoja ei siis tarvitse tietää vielä kodin rakennusvaiheessa, vaan raskaiden ripustettavien huonekalujen ja esineiden paikat ovat helposti muutettavissa jälkikäteen miettimättä, missä runkotolpat sijaitsevat.

Tekemällä kaksinkertaisen levytyksen ja lisäämällä ruuvien määrää, saadaan kuormituskapasiteettia kasvatettua vielä entisestään! Olipa sitten mietteissä keittiön raskaampien kaappien asettelua, kylpyhuoneen lokeroiden kiinnittämistä, eteisen naulakoiden ripustamista tai musisointia niin Habito kyllä kestää!

RIPUSTA VAPAASTIRIPUSTA VAPAASTI
levyt

KESTÄÄ ELÄMÄÄ JA ISKUJA

Gyproc Habito-seinä on erittäin kestävä. Seinäpinta kestää vuosikaupalla uudenveroisena ja huoltokustannukset jäävät pieniksi, vaikka musisointi ja sisustaminen olisi kuinka rajua. Habito-levyllä on kipsikartonkilevyjen kaikkien aikojen paras jäykistyskapasiteetti. Levyn iskunkestävyys on jopa 10-kertainen tavallisiin kipsilevyihin verrattuna – edes Hiltusen mojova isku vasaralla ei tehnyt rujoa jälkeä levyyn.

Habito on parhaimmillaan kohteissa, joissa vaaditaan erityistä kulutuskestävyyttä, kuten keittiöt, tekniset tilat, autotallit, koulut, päiväkodit ja sairaalat. Habito soveltuu käytettäväksi myös märkätiloissa rankajaolla k600. Levyllä on EPD -ympäristöseloste, M1-sisäilmaluokitus ja CE-merkintä. Levyn paino on 12,2 kg/m2.

Steven ’n’ Seagullsin kotipesässä levyt joutuvat koville tuon tuosta – milloin siellä ripustetaan hanuria tai tv:tä seinälle tai Hiltunen päättää musisoida sydämensä kyllyydestä. Onneksi Habito kestää!

Levymitat ja tarkemmat tiedot
Habiton tuotesivuilta


Katso Gyproc-jälleenmyyjät

Habito-levyjen valmistus tapahtuu paikallisesti Kirkkonummen tehtaalla. Valmistus on ympäristöystävällistä: yhden kipsineliömetrin valmistus vastaa1,93 kg hiilidioksidia (vertailuna esimerkiksi farkkujen valmistus vastaa 5,51kg hiilidioksidia). Kaikki Gyproc-levyt on valmistettu täysin kierrätettävästä luonnonkipsistä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että uusia kipsilevyjä valmistettaessa voidaan seokseen lisätä jopa viidennes työmailta takaisin kerättyä kierrätyskipsiä.

Puhtaan kierrätyskipsijakeen lisääminen ei heikennä valmistettavan levyn ominaisuuksia, mutta kierrätyskipsin käyttäminen valmistuksen yhteydessä säästää luonnonvaroja. Kuljetukset tehtaalta jälleenmyyjille ja työmaille lähtevät aina täyteen lastattuina ja yhteistyössä ISOVERin kanssa. Logistiikka tehostuu ja päästöt pienenevät, kun samaan kuormaan lastataan kipsilevyjä ja villaa. Paikallinentuotanto varmistaa lyhyet kuljetusmatkat.

kartta
footer image