Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Glasroc GTX 9 Tuulensuojalevy

Takuulla säänpitävä Tuulensuojalevy:

Glasroc® GTX 9

Gyprocin uusi tuulensuojajärjestelmä antaa rakenteelle 6 kk säänkestävyyden jopa ilman julkisivuverhousta.

Suomessa valmistettu tuulensuojalevy suomalaisiin oloihin

Kosteusongelmista puhutaan paljon ja ilmastonmuutos lisää rakennuksille aiheutuvaa kosteusrasitusta entisestään. Siksi myös tuulensuojajärjestelmiltä vaaditaan yhä enemmän. Kysyntä entistä laadukkaampiin ja kestävämpiin tuotteisiin on kasvanut, ja tähän Gyprocin uusi lasikuituhuopapintainen Glasroc GTX 9 Tuulensuojalevy tuo ratkaisun.

Glasroc GTX 9 on kehitetty ja valmistettu Suomessa, suomalaisen ilmaston vaatimuksiin. Levy on helposti työstettävä ja mittatarkka, ja rakenteensa ansiosta se soveltuu hyvin kosteusteknisesti vaativiin olosuhteisiin. Levyn pintarakenne muodostuu lasikuitumatoista ja kipsiydin on lasikuituvahvistettu sekä impregnoitu.

tuulensuojalevy
tuulensuojalevy
tuulensuojalevy

Huippuluokan tuulenpitävyys ja H2-luokan kosteussuoja

Seinän ulko-osan liittymineen tulee olla säänkestävä, ja siksi Glasroc GTX Tuulensuojajärjestelmässä on huomioitu tarkasti nurkka- ja liitosdetaljit. Testattuun Glasroc® GTX Tuulensuojajärjestelmään kuuluvat GTX 9 -levyjen lisäksi korroosiosuojatut Glasroc-ruuvit, saumojen päälle asennettava Glasroc GST Tiivistysteippi sekä tukemattomien saumojen taakse tuleva Gyproc T-tukilista. Käyttämällä järjestelmään kuuluvia tuotteita saadaan aikaiseksi erittäin tuulitiivis ja kosteusvarma rakenne, jolle Gyproc takaa 6 kuukauden säänkeston. Käytännössä tämä tarkoittaa, että rakennuksen julkisivu on mahdollista jättää verhoamatta vaikkapa talven ajaksi, mikä tuo mukanaan joustavuutta rakennusprosessiin ja sen aikatauluttamiseen.

Joustoa ja varmuutta pientalorakentajan rakennusprojektiin

Joustoa ja varmuutta
        pientalorakentajan rakennusprojektiin

Joel valitsi omakotitaloonsa Glasroc GTX Tuulensuojajärjestelmän.

Glasroc GTX Tuulensuojajärjestelmä on nykyaikainen ja teknisesti varma ratkaisu pientalojen tuulensuojaksi. Se vastaa tulevaisuuden vaatimuksiin ja antaa rakentajalle joustoa aikataulujen suhteen. Tuulitiiviyden ja kosteusvarmuuden ansiosta Gyproc takaa rakenteelle 6 kuukauden säänkeston, minkä ansiosta julkisivu voidaan jättää verhoamatta vaikkapa talven ajaksi. Tämä tuo joustavuutta rakennusprosessiin ja sen aikatauluttamiseen.

Laatua ja ympäristöystävällisyyttä arvostavan ammattilaisen valinta

Laatua ja ympäristöystävällisyyttä
        arvostavan ammattilaisen valinta

Glasroc GTX Tuulensuojajärjestelmä soveltuu kaikkiin kohteisiin pientaloista kerrostaloihin ja sitä voidaan käyttää myös Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Tuulensuojajärjestelmä on testattu teräs- ja puurunkoisissa ulkoseinissä ja se täyttää tiukentuneet kosteudenkestävyys- ja energiatehokkuusvaatimukset.

Glasroc GTX 9 Tuulensuojalevyt ovat täysin kierrätettäviä ja myös niiden valmistukseen käytetään luonnonkipsin lisäksi puhdistettua kierrätyskipsiä. Levyn ympäristövaikutukset on selvitetty ja levy on EPD-verifioitu. EPD-sertifikaatti osoittaa, että Glasroc GTX 9 -levyn ympäristövaikutukset ovat vähäisiä koko elinkaaren ajan.

Glasroc GTX 9 Tuulensuojalevyn huippuominaisuudet

 • Hyvä vastustuskyky kosteutta vastaan
 • 6 kuukauden säänkesto rakenteelle ilman ulkoverhousta
 • Hyvät lämpötekniset, palo- ja äänitekniset ominaisuudet
 • Hyvä mittatarkkuus
 • Nopea ja kuiva asennus
 • Sopivuus sekä teräs- että puurunkoiseen ulkoseinään
 • 100 % kierrätettävä
image2