Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Gyproc kestää vertailun myös asiakkaidemme käsittelyssä

Gyproc on kotimaisten kipsilevyjen ykkösvalinta 

Asiakkaamme sen vahvistivat: Gyproc kestää – myös vertailun

Me Gyprocilla perustamme koko toimintamme kestävyydelle. Vuosikymmenten tuotekehityksen ja tinkimättömän työn avulla olemme onnistuneet luomaan jotain kestävää. Rakennusmateriaalin, joka kestää aikaa, elämää ja Suomen vaativia oloja. Gyprocista on muodostunut kipsilevyjen synonyymi.

Koska kestäviä asioita ei koskaan rakenneta mututuntumalla, halusimme selvittää mielikuvat meistä ja kilpailijoista sekä millaisia asioita alalla toimivat arvostavat nyt ja tulevaisuudessa. Mielikuvatutkimus toteutettiin Innolinkin johdolla kuluvan vuoden tammikuussa ja siihen vastasi yli 100 kipsilevy- ja kevytrakennejärjestelmätuotteita käyttävää yrityksen edustajaa.

Tutkimuksen mukaan Gyproc on markkinoiden tunnetuin ja käytetyin kipsilevyvalmiste. Jopa 82 % vastaajista tuntee Gyprocin hyvin tai erittäin hyvin, ja 69 % käyttää eniten juuri Gyprocin tuotteita. Vastaajien mielestä laadukkuus, perinteisyys ja luotettavuus kuvaavat parhaiten Gyprocia. Hinnan lisäksi alan toimijoissa arvostetaan eniten kotimaisuutta, saatavuutta ja toimitusvarmuutta. Tulevaisuuden trendeinä kyselyssä nousivat selkeästi esille ympäristöystävällisyys, kierrätettävyys ja energiatehokkuus.

Tutkimus vankistaa uskoamme siihen, että olemme oikealla polulla. Sillä me Gyprocilla luomme kotimaisella työllä sekä innovatiivisilla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla kestävää perustaa elämälle jo nyt. Gyprocin tuotteet ovat täysin kierrätettäviä ja otamme vastaan kaiken kipsilevyjätteen levytyypistä riippumatta. Kestävää kehitystä haemme myös energiatehokkuudesta.

Vaikka mielikuvatutkimus oli kantiltamme mieluisaa luettavaa, ei tässä sovi jäädä laakereille lepäilemään. Koko ajan on mentävä eteenpäin. Siksi lupaamme kehittyä ja kehittää. Lupaamme kuunnella teitä tarkalla korvalla ja tarjota parasta mahdollista palvelua. Lupaamme kestää vertailun kaikissa tärkeissä näkökulmissa. Ja kun te valitsette Gyprocin, lupaamme, että hankintapäätöksenne kestää vertailun.

Yhdessä voimme toimia kotimaisen ja entistä vastuullisemman kevytrakentamisen sanansaattajina. Hakea ratkaisuja, jotka kestävät elämää – tänään ja huomenna.