Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Gyptone Plank -levyjen asennusohjeet

Gyptone Plank soveltuu hyvin käytäviin, joissa piiloon asennetut laitteet ja putket edellyttävät alakatolta helppoa avattavuutta. Levyjen läpirei'itys ja taustapinnalla oleva akustinen vaimennushuopa antavat levylle hyvät akustiset ominaisuudet.

Gyptone Plank -tuotevalikoimaan kuuluu neljä vakiolevyä, joiden perustana ovat kuviotyypit Line, Point, Quattro ja Base. Plank-levyn pitkä sivu on uraviistetty ja se asennetaan paikoilleen vahvistetuilla näkyvillä T-15 listoilla ilman ripustusta. Reunalistana käytetään Plank reunaprofiilia.

Asennustarvikkeet

Gyptone Plank -levyjen asennukseen käytetään vahvistettua, näkyvää Plank T-15 kannatinjärjestelmää.

Asennusohjeet

Kiinnitä reunalistat alustaan sopivalla kiinnikkeellä max. k300 kiinnitysvälillä. Levyt vaativat asennusvaraa 200 mm korkeussuunnassa. Leikkaa reunalistat jiiriin. Leikkaa Plank-levy ja kannatinlista oikeaan mittaan. Kannatinlista n. 5 mm lyhyemmäksi ja Plank-levy 35-40 mm lyhyemmäksi kuin käytävän leveys. Plank-levy katkaistaan katkoteräveitsellä. Katkaise levy molemmista päistä, jotta reikäkuvio pysyy keskitettynä. Voit katkaista Plank-levyn myös reikäriviä pitkin, jos se on tarpeen. Plank Line-levyn leikkaamista ei suositella reikäkuvion kohdalta. Asenna vuorotellen Plank-levy ja kannatinlista. Aseta levy niin, että se on sekä reunalistan että kannatinlistan laipan päällä. Kannatinlista käännetään reunalistojen laippojen väliin niin, että se lukittuu. Asennusta jatketaan samaan tapaan, kunnes käytävä on valmis.