Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Gyproc Remonttilevyn asennus

Kevyt ja kätevä Gyproc GSE 6 Remonttilevy Ergo on 6,5 millimetriä paksu puu- ja kiviseinien uudelleen pinnoitukseen kehitetty erikoislevy. Gyproc GSE 6 Remonttilevy Ergo nopeuttaa ja yksinkertaistaa korjaustyötä, ja se on kehitetty erityisesti kevytremontointiin. Voit remontoida sillä helposti puu- tai kiviseinän uudenveroiseksi.

Puuseinän remontointi

Avosaumaiset puulevyseinät, lauta- ja hirsiseinät ja pahvilla pinnoitetut puuseinät voidaan remontoida tämän ohjeen mukaan Remonttilevyllä.

  • Esityöt : Vanhat tapetit ja aluspahvit voi jättää levytyksen alle. Vain pahimmat repeämät ja pullistumat irrotetaan. Puhdista maalatut pinnat liasta ja rasvasta kristallisoodalla tai vastaavalla, kun käytät laasti/liimakiinnitystä.
  • Kiinnitys: Levyt kiinnitetään ruuveilla, Gyproc G66 -laastilla, liimalla tai niiden yhdistelmillä, jolloin käytetään esim. ruuveja ja Gyproc G66 -laastia tai liimaa.

Kiviseinän remontointi

Betoni-, tiili-, kevytbetoni- ja harkkoseinät voidaan remontoida Remonttilevyllä tämän ohjeen mukaan.

  • Esityöt: Seinäpinnasta poistetaan vain irtonainen pinnoite ja rapautumat. Pöly harjataan pois. Maalatut pinnat puhdistetaan liasta ja rasvasta kristallisoodalla tai vastaavalla.
  • Kiinnitys: Levyt kiinnitetään Gyproc G66 -laastilla tai liimalla. Tarvittaessa levyt tuetaan laastin tai liiman kuivumisen ajaksi. Kevytbetoni- ja harkkoseinissä levyt tuetaan käyttötarkoitukseen sopivilla nauloilla. Betoni- tai tiiliseinissä tukeminen suoritetaan lyöntitulpilla (Huom! Kevytbetoni ja Siporex vaativat haponkestävän naulan, ruuvin tai vastaavan).