Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Vähähiiliset rakenneratkaisut -koulutuswebinaari ke 14.10.2020

30 Syyskuu 2020
Saint-Gobain Akatemia tarjoaa ajankohtaista koulutusta

Nyt on korkea aika panostaa vähähiilisiin rakenneratkaisuihin - valinnoillamme on merkitystä

Koulutuswebinaari keskiviikkona 14.10.2020 klo 9.30-10.15:

Meillä Saint-Gobainissa on jo pitkään tehty aktiivisesti työtä tuotteiden hiilidioksidipäästöjen leikkaamiseksi. Työn keskiössä ovat energiatehokkuus, uusiutuva energia ja läpinäkyvyys tuotteiden ympäristövaikutuksista EPD-ympäristöselosteita julkaisemalla. Työ on tuottanut tulosta, sillä tuoreen tutkimustiedon perusteella fiksuilla materiaalivalinnoilla voidaan vaikuttaa rakennuksen elinkaaren hiilijalanjälkeen!

Kutsumme Sinut Gyprocin, ISOVERin ja Weberin isännöimään webinaariin, jossa kerromme yksityiskohtaisemmin Saint-Gobain-rakenneratkaisujen elinkaarivaikutuksista verrattuna vaihtoehtoisiin, tyypillisesti Suomessa käytettäviin rakenteisiin. Mukana ovat mm. Gyprocin väliseinät Gypsteel-rangoilla, ISOVERin eristysratkaisut yläpohjaan ja ulkoseiniin, Weberin Pientalolattiat sekä Kahi-väliseinärakenteet. Tule kuulemaan, miten vertailussa kävi ja miten tietoja voidaan jatkossa hyödyntää.

Maksuton webinaari on suunnattu arkkitehdeille, rakennesuunnittelijoille, rakennuttajille, kiinteistöjen omistajille ja rakennusliikkeiden vastuullisuuspäälliköille.

Ilmoittaudu mukaan 12.10. mennessä  täällä. Lähetämme ilmoittautuneiden sähköpostiin webinaarilinkin noin vuorokautta ennen tilaisuutta.

Tervetuloa langoille!