Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Uusi Glasroc GTX 9 Tuulensuojajärjestelmä -koulutuswebinaari ti 4.5.2021

16 Huhtikuu 2021
Glasroc GTX 9 Tuulensuojajärjestelmä -webinaari järjestetään ti 4.5.2021 klo 9.00 - 9.45

Glasroc GTX 9 Tuulensuojajärjestelmä -webinaari tiistaina 4.5.2021 klo 9.00 - 9.45

Tuulensuoja on olennainen osa rakennuksen ulkoseinää ja sen valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Säärasitusten kasvaessa ulkoseinärakenteen kosteusturvallinen toiminta edellyttää tuulensuojalta kosteudenkestävyyttä, haitallisten ilmavirtausten ja sadeveden pääsyn estämistä ulkopinnan läpi sekä sisäpuolisen vesihöyryn kuivumista ulospäin. Tämän lisäksi tuulensuojan tulee kestää asennusaikaiset säärasitukset, täyttää paloturvallisuusvaatimukset ja vaimentaa liikennemelua osana ulkoseinärakennetta.

Tietoa on paljon ja haluamme tarjota sitä tiiviissä ja tehokkaassa muodossa webinaarissamme tiistaina 4.5. Webinaarin aiheena on Gyprocin maaliskuun alussa lanseeraama uusi Suomessa kehitetty ja valmistettu lasikuituhuopapintainen Glasroc® GTX Tuulensuojalevyjärjestelmä. Järjestelmä antaa rakenteelle 6 kk säänkestävyyden ilman julkisivuverhousta ja täyttää tiukentuneet kosteudenkestävyys- ja energiatehokkuusvaatimukset. 

Webinaari on tarkoitettu rakennuttajille, suunnittelijoille, kiinteistöjen ylläpitäjille ja toteutuksesta vastaaville ammattilaisille.  Koulutukseen voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 2.5.2021 tästä linkistä, sähköpostitse koulutus@saint-gobain.com, puhelimitse p. 010 4422 571 tai Saint-Gobain Akatemian koulutuskalenterin kautta.

PS: Huomaathan, että Saint-Gobain Akatemia järjestää toisenkin tuulensuojaukseen liittyvän webinaarin myöhemmin toukokuussa. Torstaina 27.5. pidettävän webinaarin aiheena on Uudistunut ISOVER Facade -järjestelmä

Tervetuloa langoille!