Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Tiedote koronavirukseen COVID‐19 liittyen

16 Maaliskuu 2020
Saint-Gobain Finland Oy

Pyrimme osaltamme vähentämään koronaviruksen leviämistä ja varmistamaan, että ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat etusijalla toiminnassamme. Noudatamme viruksen leviämisen estämiseksi Saint‐Gobainin sisäisiä sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeistuksia.

Vaikutukset tuotannossamme
Tuotantolaitoksemme toimivat tällä hetkellä normaalisti ja tuotteiden varastomääriä on nostettu normaalia ylemmälle tasolle.

Tilaukset ja toimitukset
Tilaukset ja toimituksemme toimivat tällä hetkellä normaalisti.

Koulutukset ja muut tapahtumat
Asiakastilaisuutemme ja Saint‐Gobain Akatemian koulutukset siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Valitettavasti emme tässä vaiheessa osaa vielä ennakoida, milloin koulutuksemme jatkuvat, mutta informoimme tilanteen muutoksista välittömästi. Ajankohtaisia asioita kannattaa seurata myös verkkosivuiltamme.

Vaikutukset päivittäiseen työskentelyyn
Suosimme toimipisteissämme etätöitä niiltä osin kuin se on mahdollista. Kaikista sovituista tapaamisista kartoitamme etukäteen, voidaanko tapaaminen hoitaa etäyhteydellä tai voiko tapaamisajankohtaa siirtää. Tapaamisissa vältämme kättelyä ja tervehdimme kohteliaasti muilla tavoin.

Koronaviruspandemiaa seurataan jatkuvasti ja tietoja tarkennetaan tilanteen kehittymisen myötä.