Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Tervetuloa Saint-Gobain Akatemian Gyproc-koulutuksiin!

3 Syyskuu 2021
Saint-Gobain Akatemia tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa maksutonta täydennyskoulutusta.

Saint-Gobain Akatemian syksyn koulutuskalenteri on julkaistu - kannattaa käydä vilkaisemassa tarjonta! Huomaathan, että kalenteri täydentyy koko ajan sitä mukaan, kun koulutussuunnitelmia saadaan syksyn varrella lyötyä lukkoon.

Syksyn kalenterista löytyy nyt jo seuraavat Gyproc-koulutukset:

 

LÄHIKOULUTUS:  UUTTA ASIAA KEVYISTÄ RAKENTEISTA

Sisältö: Gyprocin ja ISOVERin yhteiskoulutuksessa tutustutaan uusimpiin kevytrakentamisen järjestelmiin. Asuinneliöitä säästävä Slim Wall -väliseinäratkaisu kestää hoikkuudestaan ja keveydestään huolimatta normaalia enemmän kulutusta ja vaimentaa tehokkaasti ääntä. Julkisivun lämmöneristysvaihtoehtoja ja rakenteiden tiivistysratkaisuja tarkastellaan käytännönläheisten esimerkkien kautta. Muut tuoteuutuudet täydentävät päivän ohjelmaa, johon kuuluu teorian lisäksi työnäytös. Kohderyhmänä ovat urakoitsijat ja työnjohto. Koulutus on maksuton ja siihen sisältyy koulutusmateriaali ja lounas. Järjestämme syksyn aikana ainakin 3 kpl lähikoulutusta* aihepiiristä:
 

Aika: 21.9.2021 klo 8.30 - 12.30
Paikka: VANTAA, Saint-Gobain Akatemia, Tahkotie 1
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.9.21 linkin kautta tai puhelimitse 010 44 22 571.

 

Aika: 19.10.2021 klo 8.30 - 12.30
Paikka: TURKU, Turun AKK, Artukaistentie 13
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.10.21 linkin kautta tai puhelimitse 010 44 22 571.

 

Aika: 14.12.2021 klo 8.30 - 12.30
Paikka: TAMPERE, Tampereen seudun ammattiopisto TREDU, Hepolamminkatu 10
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.12.21 linkin kautta tai puhelimitse 010 44 22 571.

 

*Saint-Gobain Finland Oy yrityksenä noudattaa riskinhallintatoimenpiteitä koronaepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Pyydämme huomioimaan, että koulutukseen ei voi osallistua karanteeniajalla tai flunssaoireisena. Täältä löydät lisätietoa riskinhallintatoimenpiteistä, joita noudatamme koulutustilaisuuksissa. 

 

KOULUTUSWEBINAARI:  GYPROCIN UUSIMMAT TUOTEINNOVAATIOT

"Gyprokki" on käsite rakentajien keskuudessa. Eikä syyttä, Gyprocin kipsilevytuotteet ja niihin perustuvat kevyet rakenteet ovat olleet käytössä suomalaisilla rakennustyömailla jo 50 vuoden ajan. Gyproc-tuotteiden jälleenmyyjille suunnatussa webinaarissa luodaan katsaus tuoreimpiin tuoteinnovaatioihin, niiden ominaisuuksiin, käyttökohteisiin ja myyntiargumentteihin.

  • Gyproc Habito on ripustusluja kipsilevy, jonka myötä levyn taakse kiinnitettävä vaneri on historiaa. Habito-levyyn perustuva Gyproc SlimWallrakenne säästää neliöitä ilman että tingitään ääni- tai palo-ominaisuuksista!
  • 2020 päivitetty Gyproc Kylpyhuonesertifikaatti sisältää uusia levyvaihtoehtoja märkätilan seiniin.
  • Glasroc GTX 9 on 2021 lanseerattu uusi lasihuopapintainen tuulensuojalevy, joka on tarkoitettu kosteusteknisesti vaativiin  olosuhteisiin - kerromme, mistä tuulensuojajärjestelmä kokonaisuudessaan rakentuu.
     

Aika: 5.10.2021  klo 9.00 - 9.45
Paikka: Webinaari
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.10.21 linkin kautta tai puhelimitse 010 44 22 571. Voit myös välittää kutsun kollegallesi! 
Päivää ennen tilaisuutta lähetämme sähköpostitse osallistumislinkin ja yksityiskohtaisemmat osallistumisohjeet. Tilaisuuden jälkeen kaikille Ilmoittautuneille lähetetään linkki tallenteeseen.

 

VERKKOKOULUTUS:  LEVYRAKENTEISET MÄRKÄTILAT 

Gyprocin isännöimässä märkätila-asentajien täydennyskoulutuksessa keskitytään päivittyneen Gyproc Kylpyhuonesertifikaatin mukaisiin märkätilan levyrakenteisiin ja tärkeimpiin deltaljeihin. Levyrakenne vedeneristetään ja viimeistellään Weberin vedeneristystuotteilla. Koulutus on suunnattu märkätilojen runkoja rakentaville, vedeneristeitä asentaville sekä märkätilatöitä valvoville ammattilaisille. Osallistumistodistus kelpaa Eurofins Expert Services Oy:lle osoitukseksi täydennyskoulutuksesta märkätilojen vedeneristäjän ja märkätilatöiden valvojan sertifikaattiin.

Aika: 7.12.2021  klo 9.00 - 11.15
Paikka: Verkkokoulutus
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 2.12.21 linkin kautta tai puhelimitse 010 44 22 571.

 

WEBINAARI:   SAINT-GOBAIN LASKENTAPALVELUT SUUNNITTELIJOILLE

Webinaari on tarkoitettu rakennesuunnittelijoille, arkkitehdeille sekä energia- ja määrälaskentaa tekeville ammattilaisille.

Aika: 28.9.2021 klo 9 - 11
Paikka: Webinaari
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26..21 linkin kautta tai puhelimitse 010 44 22 571.

 

Tervetuloa mukaan koulutuksiin! Kouluttajina toimivat aiheesta riippuen Gyprocin, ISOVERin ja Weberin parhaat asiantuntijat, jotka tarjoilevat tehokkaassa paketissa tietoa uusimmista tuotteista, työmenetelmistä, rakenteista ja lopputulokseen vaikuttavista yksityiskohdista. Parhaimmillaan koulutus auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia ja välttämään virheitä! Syksyn kaikki Saint-Gobain Akatemian koulutukset näet Akatemian sivuilta.