Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Saint-Gobain Finland liittyi FIBSin jäseneksi

26 January 2018

Saint-Gobain Finland on liittynyt FIBSin sekä FIBSin Monimuotoisuusverkoston jäseneksi. Tulevana vuonna panostamme muun muassa rakennusmateriaalien kierrätettävyyden edistämiseen osallistumalla kiertotaloushankkeisiin yhdessä yliopistojen ja muiden alan toimijoiden kanssa.

FIBS tarjoaa meille mahdollisuuden verkostoitua erilaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa. Haluamme myös ”pysyä ajan hermolla” ja tietää vastuullisuuden viimeisimmistä tapahtumista, trendeistä ja hankkeista Suomessa. Haluamme myös kehittää viestintäämme vastuullisuudesta toiminnassamme niin yhtenäisenä Saint-Gobain – yhtiönä kuin brändiemme (Isover, Gyproc, Weber, Ecophon) kautta. FIBSin avulla toivomme saavamme myös näkyvyyttä omalle vastuullisuustyöllemme niin oman henkilöstön kuin ulkoisten sidosryhmiemme parissa.

Meitä Saint-Gobainilaisia on maailmalla yhteensä noin 170 000 ja Suomessa hieman alle 700. Meitä on siis moneen lähtöön. Henkilöstön monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja oikeudenmukainen kohtelu ovat toimintamme perusta. Monimuotoisuus ja henkilöstön osallistaminen ovat meille myös kehittymisen ja innovaation lähde.

Lue koko artikkeli aiheesta täältä