Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

RAKENTEELLINEN PALOTURVALLISUUS - TIKUSTA ASIAA: Koulutuswebinaari to 10.2.2022 klo 9.00 – 9.45

28 January 2022

RAKENTEELLINEN PALOTURVALLISUUS - TIKUSTA ASIAA: Koulutuswebinaari torstaina 10.2.2022 klo 9.00 – 9.45

 

Rakenteellinen paloturvallisuus vaikuttaa rakennuksen turvallisuuteen sen koko käyttöiän ajan. Se on tärkeimpiä huomioitavia asioita kaavoituksessa, rakennuksen suunnittelussa, rakentamisessa, käyttöönotossa ja käytön aikana. Rakennus on suunniteltava, rakennettava ja varustettava niin, että palon syttymisen vaara on mahdollisimman pieni. Suunnittelussa ja toteutuksessa tulee huomioida mm. palokuormat, palon rajoittaminen palo-osastoon, rakenteiden kantavuuden säilyttäminen, palon leviämisen estäminen ja rakennuksesta poistumisen turvaaminen.

 

Saint-Gobain kehittää ja varmentaa jatkuvasti rakenneratkaisujaan myös paloturvallisuusvaatimukset huomioiden. Webinaarissa esittelemme kootusti paloluokiteltuja ratkaisuja mm. osastoiviin ja kantaviin väli- ja ulkoseiniin, kantavien teräs- ja puurakenteiden sekä betonivälipohjien palosuojauksiin, puurakenteiden suojaverhouksiin, betonirakenteiden palonkestävyyden parantamiseen ja muurattuihin palomuureihin. Suunnittelijan ja valvojien työn helpottamiseksi esittelemme myös tarkoitukseen kehitettyjä palomitoituksen työkaluja.   

 

Maksuton tilaisuus on tarkoitettu rakenne- ja arkkitehtisuunnittelijoille, työnjohtajille, rakennusvalvojille ja muille aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille. 

 

Ilmoittaudu mukaan Saint-Gobain Akatemian järjestämään koulutuswebinaariin 8.2. mennessä tästä linkistä.
Voit välittää kutsua myös kollegallesi. Lähetämme ilmoittautuneiden sähköpostiin webinaarilinkin ja yksityiskohtaiset osallistumisohjeet tilaisuutta edeltävänä päivänä.

 

Lisätietoja antaa suunnittelijapalvelun myyntipäällikkö Mikael Nyholm,

puh. 040-536 1581.