Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Koulutuswebinaari: Gyprocin uusimmat tuoteinnovaatiot 5.10.21 klo 9.00 - 9.45

21 Syyskuu 2021
Saint-Gobain Akatemia tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa maksutonta täydennyskoulutusta.

"Gyprokki" on käsite rakentajien keskuudessa. Eikä syyttä, Gyprocin kipsilevytuotteet ja niihin perustuvat kevyet rakenteet ovat olleet käytössä suomalaisilla rakennustyömailla jo 50 vuoden ajan. Gyproc-tuotteiden jälleenmyyjille suunnatussa webinaarissa luodaan katsaus tuoreisiin tuoteinnovaatioihin, niiden ominaisuuksiin, käyttökohteisiin ja myyntiargumentteihin.  Saint-Gobain Akatemian järjestämässä koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavat aiheet:

  • Gyproc Habito on ripustusluja kipsilevy, jonka myötä levyn taakse kiinnitettävä vaneri on historiaa.
  • Habito-levyyn perustuva Gyproc SlimWall-rakenne , joka säästää neliöitä ilman, että tingitään ääni- tai palo-ominaisuuksista!
  • 2020 päivitetty Gyproc Kylpyhuonesertifikaatti sisältää uusia levyvaihtoehtoja märkätilan seiniin.  
  • Glasroc GTX 9 on 2021 lanseerattu uusi lasihuopapintainen tuulensuojalevy, joka on tarkoitettu kosteusteknisesti vaativiin olosuhteisiin - kerromme, mistä kokonaisuus rakentuu.

 

Ilmoittaudu mukaan 3.10.2021 mennessä oheisesta linkistä. Päivää ennen tilaisuutta lähetämme sähköpostitse osallistumislinkin ja yksityiskohtaisemmat osallistumisohjeet. Tilaisuuden jälkeen kaikille Ilmoittautuneille lähetetään linkki tallenteeseen. Webinaariin voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella, maksuton tilaisuus on tarkoitettu Gyproc-tuotteiden jälleenmyyjille.

Tervetuloa langoille!

 

PS: Tutustu myös muihin Akatemian syksyn koulutuksiin!