Yhteys
 
Yhteystiedot
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc

Päävalikko

Olet täällä

Gyprocin Kylpyhuonejärjestelmä sertifikaatti on uudistunut!

26 Kesäkuu 2000
Gyproc Kylpyhuonesertifikaatti on uudistunut

Gyprocin Kylpyhuone -rakennejärjestelmän Tuotesertifikaatilla on pitkät perinteet

Gyproc kylpyhuonejärjestelmän Sertifikaatti 174/02 julkaistiin ensimmäisen kerran 3.7.2002 eli se on juuri saavuttamassa  "täysi-ikäisyyden".  Sertifikaatti on perustunut vuonna 2002 VTT:llä tehtyihin täyden mittakaavan mukaisiin kylpyhuoneen kosteusrasituskokeisiin.  Sertifikaatti on ollut voimassa 5 vuoden jaksoissa ja sitä on päivitetty muuttuneiden säädösten ja materiaalien  tuotekehityksen vanavedessä.

Uusittu Gyproc Kylpyhuone -rakennejärjestelmä Tuotesertifikaatti EUFI29-20003198-C

Tuotesertifikaatti on muuttunut monella tavalla ja se noudattaa uutta Ympäristöministeriön kosteusasetusta, sekä RIL 107 2012 -ohjeistuksia. Uudistetun Tuotesertifikaatin on myöntänyt Eurofins Expert Services Oy. Se on julkaistu 22.6.2020 ja on voimassa 21.6.2025 asti.

Uusittu Tuotesertifikaatti koostuu Eurofinsin Oy hyväksynnästä, Gyproc kylpyhuone -rakennejärjestelmän kirjallisista ohjeista sekä kattavista detaljipiirustuksista. Suurin ulkoinen muutos edellisen sertifikaatin verrattuna on detaljipiirustuksista, joidenka määrää on lisätty yhteensä 93 kpl: een. Detaljeihin on lisätty mm. US ja VS  liitoksia, sisällysluettelo pieninä kuvina, levyjen ruuvausohjeet ja kalusteiden ripustusohjeita. Rakennejärjestelmään on lisätty tuotteita mm. Gyproc Habito ja GFL18 palolevy, jolloin runkotolppien koolausjako voi olla jopa 600 mm.  Kylpyhuoneissa käytettäviin vedeneristeisiin on lisätty kaksi Weberin tuotetta, Weber Smart ja Weber Safe. 

Voit ladata uuden Gyproc Kylpyhuone-rakennejärjestelmän Tuotesertifikaatin materiaalipankistamme. Lisätietoa saat Saint-Gobainin Suunnittelijapalvelusta .