Päivitetty 28.06.2013

Tiedotteet

Tiedotteet

1.7.2013 Uudet CE-merkinnät Gyproc-tuotteissa


1.7.2013 kaikissa Euroopan unionin jäsenvaltioissa astuu voimaan Rakennustuoteasetus ja sen myötä CE-merkinnät muuttuvat pakollisiksi kaikissa rakennustuotteissa, joilla on voimassa oleva harmonisoitu eurooppalainen standardi tai joille on mahdollista hakea eurooppalainen tekninen hyväksyntä. Lue, miten CE-merkinnät näkyvät Gyproc-tuotteissa ja mistä Gyproc-tuotteiden DoP-dokumentit löytyvät! 


1.3.2013: Gypsteel®-teräsprofiileista kopioita liikkeellä

 

Gypsteel®-teräsprofiilien haltija Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy ja lisenssivalmistaja Aulis Lundell Oy varoittavat rakentajia Suomen markkinoille tulleista virolaisista Gypsteel kopioina myytävistä teräsprofiileista. Nämä tuotteet muistuttavat ulkoisesti Gypsteel-profiileja ja niille luvataan valmistajan markkinoinnissa samankaltaisia teknisiä ominaisuuksia. Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:n testien mukaan tuotteen ominaisuudet eivät kuitenkaan ole Gypsteel–tuotteita vastaavat.


21.3.2012: Gyproc Kylppäri -levyn väri on vaihtunut sinisestä ruskeaksi

 

Gyproc Kylppäri -levyn (GRI 13 ja GRIE 13) kartongin väri on muutettu sinisestä ruskeaksi. Ensimmäinen erä uudella kartongilla olevia levyjä on valmistettu 16.3.2012. Kartongin vaihto väriaineettomaan parantaa levyn teknisiä ominaisuuksia ja levy tarjoaa nyt entistä paremman alustan pinta- ja vedeneristyskäsittelylle.