Päivitetty 23.02.2012

Suuria ja pieniä Gyproc-innovaatioita

Gyproc GEKE15 -levy 2011

Gyproc GEKE 15- järjestelmän avulla voidaan toteuttaa iskunkestäviä ja hyvin ääntä eristäviä väliseinärakenteita. Sillä saavutetaan EI 60 -paloluokka käyttäen yksinkertaista levytystä ja lasivillaeristystä.


Rigidur H -kuituvahvistelevy 2011

Rigidur H -levyä käytetään väliseinissä, joissa halutaan saavuttaa paras mahdollinen kulutuskestävyys ja tämän lisäksi kykyä kestää ripustuskuormia. Rigidur H kuituvahvistelevyssä on erinomaiset kestävyys- ja mekaaniset ominaisuudet ja sen pinta kestää hyvin siihen kohdistuvat asennusaikaiset ja käytön aikaiset rasitukset.


Glasroc® F Firecase -levy 2011

Glasroc palonsuojalevyt soveltuvat teräsrakenteiden palosuojaukseen ilman erillisiä kotelorakenteen tukiprofiileja, jolloin myös asennustyö käy nopeasti.Levyt ovat hyväksyttyjä (VTT:n lausunto VTT-S-03573-10) kantavien teräsrakenteiden palonsuojaukseen.


Gyproc Kipsilevypaikka 2009

Gyproc Kipsilevypaikka on kätevä ja helppo tapa korjata kipsilevyn tullut reikä, joka voi olla esim. seurausta oven kahvan lujasta osumasta, tai jos seinään on jäänyt ylimääräinen rasianreikä, joka halutaan piiloon. Paikan avulla kipsilevyn paikkaus sujuu nopeasti ja helposti ilman ylimääräisiä tukia ja sotkua.


Gyproc No Coat kulmasuoja 2009

Polymeerivahvisteinen kulmasuoja, joka suojaa ja vahvistaa ulkokulmat ja sisänurkat ennennäkemättömällä kestävyydellä ja joustavuudella.


Gypsteel Teräsprofiilit 2009

Patentoidulla tekniikalla valmistettavat Gypsteel-teräsprofiilit ovat tavallisia teräsrankoja kevyempiä ja nopeampia asentaa. Lujuudesta ei silti ole tingitty yhtään.


Gyproc valmistasoitteet 2008

Kevytrakentaminen on helppoa ja nopeaa myös viimeistelyvaiheessa. Helposti työstettävät Gyprocin valmistasoitteet sopivat kipsilevypintojen viimeistelyyn: kipsilevyjen saumaus ja osa- tai ylitasoitus sujuvat niillä kätevästi.


Glasroc Tuulensuoja ja Märkätila -levyt 2007

Gyproc kehitti täysin uudenlaiset kivipohjaiset komposiittilevyt kosteusteknisesti vaativiin olosuhteisiin. Levyt valmistetaan patentoidulla Glasroc-teknologialla.

Glasroc-levyjen pintarakenne muodostuu lasikuitumatosta, joka on upotettu lujitettuun kipsikerrokseen. Glasroc-levyissä yhdistyvät kipsilevyjen helppo käsiteltävyys sekä kiviainespohjaisten levyjen hyvä soveltuvuus kosteusteknisesti vaativiin olosuhteisiin.


Gyproc Käsikirja 2006

Kevytrakennetekniikan raamatuksikin tituleerattu rakennusalan ammattilaisille tarkoitettu järjestelmätyökalu, josta löytyvät kaikki Gyproc-järjestelmät nopeasti ja helposti. Gyproc-rakenteiden valintaa helpottavissa taulukoissa on esitetty kerralla kaikki rakennetekniset ominaisuudet ja hintaindeksit. Kirjassa on myös kuvattu yksityiskohtaisesti palo- ja ääniluokitellut rakennetyypit liitosdetaljeineen. 


Gyproc XR-ranka

Gyproc XR™ -ääneneristysjärjestelmä on patentoitu väliseinäjärjestelmä kevyisiin Gyproc-väliseiniin. Järjestelmä perustuu ainutlaatuiseen Gyproc XR -teräsrankaan ja sillä saavutetaan saavutetaan erinomainen ääneneristävyys, jopa 15 %:n säästö seinärakennekustannuksiin ja enemmän huonealaa.


Gyproc Kylppärilevy 2003

Märkätilojen seinä- ja kattopinnoissa käytettävä kipsilevy. Levyssä on impregnoitu kipsiydin.


VTT-sertifikaatti Gyproc Kylpyhuonelevylle 2002

Kipsilevy on oivallinen märkätilojen rakennusmateriaali. Sertifioitu Gyproc-kylpyhuonejärjestelmä soveltuu käytettäväksi sekä uudis- että korjausrakentamisessa.


Gyproc Kylpyhuonejärjestelmä 2001

Gyprocin kylpyhuonejäjestelmä on luotettava ja kätevä tapa rakentaa kodin yksi haastavimmista kohteista. Järjestelmää on kehitetty jatkuvasti levytyyppien kehityksen myötä. Varmin tapa toteuttaa märkätila on käyttää siihen tarkoitukseen erikseen kehitettyä Gyprocin Glasroc- tai Kylppäri-levyä, jonka ydin on kyllästetty veden imeytymisen minimoimiseksi. Gyprocin kylpyhuonejärjestelmälle on myönnetty VTT:n sertifikaatti.


Gyproc Lattilevy Lapikas 1998

Varta vasten lattiakäyttöön suunniteltu Gyproc-levy. Kestää ankaraa kulutusta eikä elä kosteus- tai lämpötilanmuutosten mukana.


Gyproc ERGO-tuotteet 1997

Nopeammin, mukavammin ja tehokkaammin. Gyprocin ERGO-järjestelmä perustuu tavallista kapeampiin levyihin ja Gypsteel-teräsprofiiliin, jonka asentaminen on erityisen helppoa ja nopeaa.


Gyproc Palonsuojalevy 1995

Paloturvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista rakentamisessa. Gyproc Palonsuojalevy tarjoaa erinoimaiset palonsuojaominaisuudet. Tavallista paksumman levyn massaan on lisätty erikoissavea.


Gyproc Akustinen jousiranka 1990

Gyprocin akustinen jousiranka parantaa rakenteiden ääneneristävyyttä. Kun Gypoc-levyt kiinnitetään siihen, se toimii rakenteessa jousen tavoin.

Akustisen jousirangan avulla seinän ääneneristävyys lisääntyy todella huomattavasti ilman merkittäviä lisäkustannuksia.


Gyproc-lattiarakenne 1988

Ala- ja välipohjiin sekä vanhojen lattioiden korjaamiseen kehitetty rakenne. Gyproc-lattia kestää hyvin sekä raskaita painoja että suuria pistekuormia.


Gyproc Remonttilevy 1988

Todella ohut (vain 6 mm) Gyproc-levy, joka voidaan liimata seinäpinnan päälle. Remontoijan unelma: levy seinään, maalia ja tapettia levyn päälle ja uusi siisti pinta on valmis.

Sopii erittäin hyvin myös pieniin muotorakenteisiin taipuisuutensa ansioista.


Gyproc Muotorakenteet 1987

Suorien seinien ja laatikkomaisten tilojen lisäksi Gyprocilla voidaan toteuttaa monenlaisia muotoja. Gyproc on kehittänyt kevytrakennetekniikkaa niin, että levyistä voidaan taivuttaa melkein mitä tahansa.

Levyt kostutetaan ja taivutetaan suoraan alusrakenteen päälle tai erillisen muotin avulla.

Ällistyttävin esimerkki Gyproc-muotorakenteista lienee Pokrovan luostari Suomessa.


Gyproc ERIKOISKOVA-kipsilevy 1985

Erikoiskova sisäverhouslevy seiniin, joissa tarvitaan normaalia suurempaa kovuutta ja jäykkyyttä.


Gyproc Tuulensuojalevy 1980

Ulkoseinien tuulensuojaukseen tarkoitettu kipsilevy.


Gyproc Normaalilevy 1972

Monikäyttöinen peruslevy sisäverhoukseen seinä- ja kattopinnoissa.


Gyproc Teräsrunkojärjestelmä 1972