Päivitetty 04.04.2016

#KOVASSAISKUSSA-arvonta

Vastaa Arttu Wiskarin #KOVASSAISKUSSA-treenihaasteeseen tai bongaa #KOVASSAISKUSSA-teema!
Voit voittaa sinulle ja kaverillesi liput Arttu Wiskarin eksklusiiviselle keikalle ja muita palkintoja.

Vastaa Arttu Wiskarin #KOVASSAISKUSSA-treenihaasteeseen ja kuvaa sinun toiminnallinen treenisi! Jos kuntoilu ei ole sinun juttusi, voit myös kuvata bongaamasi #KOVASSAISKUSSA-sloganin.  Jaa ottamasi kuva tai video Instagramissa tai lähetä se meille osoitteessa www.habito.fi.

MITEN OSALLISTUN?

 • Kätevimmin osallistut jakamalla ottamasi kuvan tai videon Instagramissa ja käyttämällä hashtagia #KOVASSAISKUSSA
 • Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää sivulla habito.fi olevaa lomaketta ja lähettää ottamasi kuva tai kuvaamasi videon Youtube-linkki meille.
 • Jos käyt osastollamme rakennusmessuilla, voit myös tulla kuvattavaksi, täyttää lomakkeen ja näin osallistua arvontaan.
 • Jaamme kuvan tai videon puolestasi Gyprocin sosiaalisen median kanaviin.
 • Voit osallistua niin monta kertaa kuin haluat!

 MITÄ VOIN VOITTAA?

 • Arvomme joka kuukausi osallistuneiden kesken kahden keikkalipun paketin Arttu Wiskarin eksklusiiviselle keikalle Helsinkiin (syksyllä 2016), Artun CD-levyjä ja #KOVASSAISKUSSA-tuotepalkintoja

MITEN OLEMME YHTEYDESSÄ VOITTAJAAN?

Jos osallistut Instagramissa, otamme sinuun yhteyttä Instagramin kautta. Jos lähetät meille kuvan tai videon www.habito.fi -sivulla olevan lomakkeen kautta tai täytät lomakkeen messuilla, otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti.

Säännöt

OSALLISTUJAT

1. Arvonta/kilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille lukuun ottamatta Saint-Gobain yhtiöiden työntekijöitä ja heidän perheitään.

KESTO

2. Osallistumisaika on 29.1.2016 – 31.8.2016.

OSALLISTUMINEN

3. Arvontaan/kilpailuun voi osallistua kahdella tavalla:

1) Katso Arttu Wiskarin treenihaaste ja kuvaa sinun toiminnallinen treenisi.  

2) Bongaa ja kuvaa #KOVASSAISKUSSA -slogan.

Kätevimmin osallistut jakamalla ottamasi kuvan tai videon Instagramissa ja käyttämällä hashtagia #KOVASSAISKUSSA. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää sivulla www.habito.fi olevaa lomaketta ja lähettää ottamasi kuva tai kuvaamasi videon Youtube-linkki meille. Jos käyt osastollamme rakennusmessuilla, voit myös tulla kuvattavaksi, täyttää lomakkeen ja näin osallistua arvontaan. Jaamme kuvan tai videon puolestasi Gyprocin sosiaalisen median kanaviin. Arvontaan osallistuminen edellyttää, että kuva/video voidaan esittää julkisesti Gyproc Suomen Instagramin, Facebookin ja Youtuben tileillä ja muissa arvontaan liittyvissä kanavissa, mukaan lukien:

 • Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Gyprocin www-sivut: gyproc.fi ja www.habito.fi ja sosiaalisen median kanavat
 • Saint-Gobain yhtiöiden www –sivut ja sosiaalisen median kanavat.

Sama henkilö voi osallistua arvontaan/kilpailuun useamman kerran eri kuvalla tai videolla.

Voit osallistua arvontaan näillä rakennusmessuilla:

 • Rakenna & Remontoi 29.–31.1.2016, VANTAA, osasto n:o 5A
 • Asta-Rakentaja 5.–7.2.2016, TAMPERE, osasto n:o A620
 • Rakenna & Sisusta 12.–14.2.2016, TURKU, osasto n:o A90
 • Raksa, 11.–13.3.2016, LAHTI, osasto n:o C5
 • Rakennusmessut, 18.–20.3.2016, JYVÄSKYLÄ, osasto n:o D-261
 • Pytinki, 1.-3.4.2016, SEINÄJOKI, osasto n:o 5A

PALKINNOT

4. Osallistujien kesken arvotaan lippuja Arttu Wiskarin eksklusiiviselle keikalle Helsinkiin, Arttu Wiskarin CD-levyjä sekä tuotepalkintoja. Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

5. Palkinnot arvotaan kuukausittain (helmikuu-syyskuu). Otamme voittajaan yhteyttä joko Instagramissa tai henkilökohtaisesti sen mukaan, miten kilpailuun on osallistuttu. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa, pidätämme oikeuden arpoa tai valita uuden voittajan.

JÄRJESTÄJÄN OIKEUDET

6. Odottamattomien käänteiden sattuessa Järjestäjällä on oikeus tarjota vaihtoehtoisia palkintoja.
7. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Järjestäjä varaa itselleen oikeuden käyttää voittajan ääntä, kuvaa, nimeä ja muita vastaavia mainonnassa, tiedottamisessa, markkinointimateriaaleissa ilman ylimääräistä korvausta tai ennakkovaroitusta voittajalle. Osallistuessaan jokainen hyväksyy nämä ehdot.
8. Palkinto ei ole vaihdettavissa, eikä saatavissa käteisenä. Noudatettavan lain puitteissa palkinnon voittaja on vastuussa aiheutuneesta tapaturmasta ja vahingosta tai vaateesta, joka aiheutuu osallistumisesta tähän arvontaan.
9. Teknisen epäkohdan, tietoturvallisuusmurron, petoksen tai muun rikkomuksen sattuessa Järjestäjä varaa itselleen oikeuden peruuttaa kilpailun tai lykätä sitä.

VASTUU

10. Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta.
11. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

YLEISTÄ

12. Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.
13. Kerättyjä yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, ellei osallistuja ole siihen antanut erikseen lupaa.

FACEBOOK, INSTAGRAM JA YOUTUBE

Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook, Instagram ja YouTube kaikesta vastuusta. Facebook, Instagram ja YouTube eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään mainittuihin tahoihin.

Järjestäjä:

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Gyproc
Ojangontie 23
02401 Kirkkonummi