Gyproc Järjestelmätakuu

Päivitetty 13.09.2013
Järjestelmätakuuleimasin

Aitoon voit luottaa

Gyproc ei ole tuotemerkki, vaan käsite. Koko kevytrakentamisen konsepti kun on syntynyt käytännössä Gyprocin tuotekehityksen myötä. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja kehittyneet heidän toiveiden mukaisesti.

Puhutaan Gyproc-levyistä, kun tarkoitetaan kipsilevyjä.

Gyproc ei kuitenkaan enää aikoihin ole ollut vain laadukkaita levyjä. Tarjoamme kokonaisia kevytrakentamisen järjestelmiä ja ratkaisuja, jotka säästävät aikaa, rahaa ja ihmistä – järjestelmän asentajaa.

Aitous tarkoittaa alkuperäisyyden lisäksi sitä, että koko rakentamisen konsepti on oikea.

Aito Gyproc tarkoittaa myös sitä, että seinä, katto tai lattia on ammattimaisesti asennettu – oikeista osista ja oikealla tavalla. Aidossa Gyproc-rakenteessa komponenttien ja rakenneliitosten yhteensopivuus on varmennettu. Tuotteet ovat mutkattomia myös omatoimirakentajan käyttöön.

Gyproc-käsikirjaa sanotaan ”kevytrakentamisen raamatuksi” ja siitä on käytännössä tullut kevytrakentamisen standardi. Voit tilata sen itsellesi rekisteröitymällä Gyproc-partneriksi. Gyproc Käsikirja on tarkoitettu suunnittelijoille ja muille rakentamisen ammattilaisille.  Pienrakentajille ja remontoijille tarpeelliset ohjeet on koottu helposti omaksuttavassa muodossa Pienrakentajan Käsikirjaan, jonka voit ladata käyttöösi tai noutaa lähimmältä Gyproc-jälleenmyyjältä.

Viime kädessä aitoudessa on kyse siitä, että rakenteeseen ja sen laatuun voi luottaa.

Aito Gyproc

Juha Ryyppö
General Manager, Gyproc

 

Kevytrakentamisen kehitys ei suinkaan ole pelkkää historiaa, uusia ratkaisuja tulee rakentajien käyttöön kaiken aikaa. Lue kevytrakentamisen innovaatioista.