Gyproc Kipsilaastit

Päivitetty 01.04.2016

Gyproc G 66 Kipsilaasti
Yleiskipsilaasti. Soveltuu sisätilojen katto- ja seinäpintojen rappaukseen, kipsilevyjen liimaamiseen useimmille alustoille (ei lattioille), kipsilevyjen, rappauksen yms. vaurioiden korjaamiseen, pistorasioiden ym. ympärystöjen tiivistämiseen paloja ääniluokitelluissa seinissä ja sisäkatoissa sekä sisäseinien ja kattojen oikaisuun. Kuivajauhe, sitoutumisaika 2-3 tuntia,  M1-luokiteltu. Voidaan levittää käsin tai koneellisesti. Varastointiaika kuivissa tiloissa avaamattomana 6 kk. Avattu pakkaus on käytettävä 3 kk kuluessa.

Gyproc G 77 Gold Kipsilaasti

Käsikipsilaasti. Gyproc G 77 Gold on moneen eri käyttötarkoitukseen soveltuva kipsilaasti ja se täyttää DIN EN 13279-1 mukaiset määräykset. Laastia voidaan käyttää kiviaineisten sisäseinien ja -kattojen oikaisuihin ja rappauksiin. Soveltuu myös kipsilevyjen liimaamiseen useammille alustoille (ei lattioihin eikä kattoon) sekä roilojen, kolojen yms. täyttöön. Varastointiaika kuivissa tiloissa avaamattomana 6 kk.

Gyproc Super Kiinnityskipsi

Kiinnityskipsi erityisesti koristelistojen kiinnittämiseen. Kipsilevyjen saumaukseen Gyproc saumanauhan kanssa. Kipsilevyjen ja kiviaineisten alustojen tasoitukseen sekä paikkaamiseen. Sitoutumisaika n.1 h. Säilyy avaamattomana vuoden. Avattu pakkaus 3 kk. Menekki 5 kg/20-25 jm koristelistaa.

Voit järjestää taulukkoa haluamasi sarakkeen mukaan painamalla otsikosta.

TuotenimiTuote­numeroPainoVakio­pakkaus
Saatavuusluokka
G 66 Kipsilaasti 15612 20,0 kg/pkt 40 kpl/pkt
A Perusvarastotuote
Super Kiinnityskipsi 15616 5,0 kg/pkt 216 kpl/pkt
C Tilauslajike
G 77 Gold Kipsilaasti 16524 20,0 kg/pkt 40 kpl/pkt
A Perusvarastotuote