• Gyproc ProMix Mega J

  Gyproc Valmistasoitteet

  Gyprocin ProMix –valmistasoitteet on optimoitu toimimaan Gyproc-levyjen ja saumanauhojen kanssa, antaen parhaan mahdollisen lopputuloksen vaativillekin pinnoille. Takuuvarma lopputulos syntyy, kun kaikissa rakennusvaiheissa käytetään aitoja Gyproc-tuotteita: teräsrankoja, levyjä, ruuveja, saumanauhoja, tasoitteita ja laasteja.

   

  Gyproc ProMix Mega J
  Käyttövalmis tasoite kipsilevyjen saumaukseen sekä osa- ja ylitasoitukseen. Pieni kutistuvuus, erittäin helppo hioa.

  Gyproc XRoc™ ProMix 
  Bariumsulfaattipohjainen tasoite, jota käytetään yhdessä XRoc™ -säteilysuojalevyn kanssa.

 • Gyproc G77 Gold Kipsilaasti

  Gyproc Kipsilaastit

  Gyproc G 66 Kipsilaasti
  Yleiskipsilaasti. Soveltuu sisätilojen katto- ja seinäpintojen rappaukseen, kipsilevyjen liimaamiseen useimmille alustoille (ei lattioille), kipsilevyjen, rappauksen yms. vaurioiden korjaamiseen, pistorasioiden ym. ympärystöjen tiivistämiseen paloja ääniluokitelluissa seinissä ja sisäkatoissa sekä sisäseinien ja kattojen oikaisuun. Kuivajauhe, sitoutumisaika 2-3 tuntia,  M1-luokiteltu. Voidaan levittää käsin tai koneellisesti. Varastointiaika kuivissa tiloissa avaamattomana 6 kk. Avattu pakkaus on käytettävä 3 kk kuluessa.

  Gyproc G 77 Gold Kipsilaasti

  Käsikipsilaasti. Gyproc G 77 Gold on moneen eri käyttötarkoitukseen soveltuva kipsilaasti ja se täyttää DIN EN 13279-1 mukaiset määräykset. Laastia voidaan käyttää kiviaineisten sisäseinien ja -kattojen oikaisuihin ja rappauksiin. Soveltuu myös kipsilevyjen liimaamiseen useammille alustoille (ei lattioihin eikä kattoon) sekä roilojen, kolojen yms. täyttöön. Varastointiaika kuivissa tiloissa avaamattomana 6 kk.


 • Gyproc Saumanauha

  Gyproc Saumanauha

  Gyproc Saumanauhat
  Gyproc kartonkisaumanauha on vahva ja sitkeä kartonkisaumanauha, joka asennetaan Gyproc-valmistasoitteella. Saumanauhaa käytetään kipsilevysaumojen vahvistamiseen. Nauhan leveys 52 mm ja rullia on saatavissa kolmessa pituudessa: 23m, 76m ja 153m.


  Sivuiltamme löydät myös saumausohjeet Asennusohjeiden alta.

 • Valmistasoitteiden valintataulukko

  Valmistasoitteiden valintataulukko

  Valmistasoite vai kipsipohjainen laasti?

  Valmistasoite:
  Polymeerisideaineiset valmistasoitteet on tarkoitettu käytettäviksi suoraan purkista. Teollisesti valmistettuina ne ovat tasalaatuisia. Niillä on pieni hukka, sillä voit käyttää juuri sen määrän tasoitetta kuin tarvitset ja sulkea purkin odottamaan seuraavaa kertaa. Valmistasoitteet soveltuvat kipsilevyjen saumaukseen käytettäessä kartonkisaumanauhaa sekä osa- ja ylitasoitukseen sekä pienten kolojen paikkaukseen. Valmistasoitteet kovettuvat veden haihtuessa niistä eli kuivuessaan. Levitetyn tasoitekerroksen on kuivuttava täysin ennen uuden tasoitekerroksen tekemistä.

  Kipsipohjainen laasti:
  Kipsipohjaiset laastit ovat jauheen muodossa ja niihin lisätään paikan päällä puhdas, viileä vesi. Ne kovettuvat veden reagoidessa kipsin kanssa. Laastimassaa sekoitettaessa on arvioitava laastimäärä, joka ehditään käyttää ennen sen kovettumista. Kovettumisnopeuteen eivät vaikuta ilman suhteellinen kosteus eikä täytekerroksen paksuus, vain aika. Kipsipohjaiset laastit soveltuvat seinien oikaisuun, kipsilevyjen liimaukseen sekä rappauksen ja kipsilevyjen vaurioiden korjaamiseen. Tuotteet eivät sovellu ohuisiin pintatasoituksiin, käytettäväksi kuivumalla kovetettujen tasoitteiden päällä eikä lattialevyjen liimaukseen. Kipsilaastista haihtuu vain vähän vettä, jonka johdosta kutistumat jäävät pieniksi.

  Mikä tuote käy mihinkin kohteeseen?
  Klikkaa oheista kuvaa ja löydät taulukosta valmistasoitteiden ja laastien tuoteominaisuudet sekä käyttökohteet.