Päivitetty 06.03.2013
gypsteel

Ergonomiset Gypsteel Teräsprofiilit

Työntekijöiden työkyvyn ylläpidon kannalta on tärkeää, että raskaita käsin tehtäviä nostoja vältetään, mahdollisuuksien mukaan kevennetään ja pienennetään taakkaa sekä käytetään apuvälineitä hyväksi. Olemme kehittäneet erilaisia ergonomisia ratkaisuja, joista uusimpana innovaationa ovat tutkitusti kevyemmät ja nopeammin asennettavat Gypsteel Teräsprofiilit, jotka toimivat selkärankana kaikille Gyproc järjestelmille.


Gypsteel Teräsprofiilien ylivoimaiset edut muihin markkinoilla oleviin teräsrankoihin verrattuna

  • Gypsteel Teräsprofiilit ovat lujitettua terästä, pienessä mittakaavassa kylmämuovattua ohutlevyä, joka on tasaisesti venyttämällä ja samalla myötölujittamalla saatu kevyemmäksi tinkimättä rakenteen vahvuudesta tai suorituskyvystä. 
  • Gypsteel Teräsprofiilit ovat keveytensä ja ergonomisuutensa vuoksi markkinoiden helpoiten asennettavat. 
  • Levyjä kiinnitettäessä ruuvit uppoavat helpommin ja pureutuvat Gypsteel Teräsprofiiliin paremmin. Rakenteensa ansiosta riskiä ruuvien korkkaamiselle erikoiskovillakaan levyillä ei ole. 
  • Gypsteel pystyrangat ja kiskot pysyvät hyvin yhdessä pintastruktuurin antaman hyvän kitkan ansiosta ilman erillistä kiinnitystäkin. Tämä parantaa myös työturvallisuutta, etenkin tehtäessä korkeita seiniä. 
  • Gypsteel Teräsprofiilien valmistustekniikka optimoi raaka-aineen käytön, jolloin ekologiset vaikutukset ulottuvat koko tuotteen elinkaareen 
  • Gypsteel Teräsprofiilit ovat Gyproc-järjestelmien selkäranka, joten niitä käyttämällä vakuutut siitä, että käytössäsi on testattu kokonaisuus ja tarvitsemasi tekninen tuki niin suunnittelussa kuin asentamisen aikana

Gypsteel Teräsprofiilien hyötyjä puurankaan verrattuna on

  • Gypsteel Teräsprofiilit voidaan asentaa merkittävästi nopeammin kuin perinteisemmät materiaalit, kuten puu tai kivi
  • Gypsteel Teräsprofiilit ovat kevyempiä, nopeampia ja helpompia asentaa kuin puuranka 
  • Gypsteel Teräsprofiilit eivät lahoa, väänny tai kierry, antaen paremman lopputuloksen 
  • Käyttämällä Gypsteel Teräsprofiileja vältytään ruuvien ja naulojen korkkaamiselta, ja runko pitää muotonsa kosteus- ja lämpötilavaihteluista riippumatta
gypsteel kuvitus 1

Gypsteel Teräsprofiilit ovat lujitettua teräsohutlevyä. Teräsprofiilit valmistetaan tekniikalla, jossa teräsohutlevyä kylmämuovataan pienessä mittakaavassa: terästä venytetään tasaisesti ja samalla myötölujitetaan, jolloin teräksen ominaisuuksista saadaan kaikki hyöty irti.

Patentoitu valmistustekniikka optimoi teräksen ominaisuuksia, jolloin teräsprofiileja voidaan keventää tinkimättä rakenteen vahvuudesta tai suorituskyvystä.

GYPSTEEL_SEINA_kasattu_pieni

Patentoitu UltraSTEEL® -tekniikka

Gypsteel Teräsprofiilit valmistetaan Hadley Industries Holdings Ltd:n patentoimalla UltraSTEEL® -tekniikalla.