Päivitetty 13.09.2013
Ennen asennusta

Ennen asennusta

Rakentamisessa ollaan aina konkreettisesti hetkessä kiinni ja usein on saatava kiireessäkin valmista. Tämän päivän suunnitelman on täytettävä myös tulevaisuuden tarpeet. Tätä on syytä pysähtyä miettimään, oli kyse sitten suuren mittakaavan ja haasteiden tila- ja rakennusratkaisuista kuten sairaalan tai palvelutalon rakentamisesta, tai sitten pienemmän mittakaavan hankkeesta kuten oman kodin rakentamisesta tai korjaamisesta. Suunnitteluun käytetty aika nimittäin maksaa itsensä yleensä takaisin.

Gyprocin tuotevalikoima kattaa kaiken kevytrakentamisessa tarvittavan materiaalin.

Kipsilevyjen asentamisessa voidaan käyttää hyväksi erilaisia työkaluja ja apuvälineitä, jotka helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä. Olemme koonneet oheen listan tärkeimmistä:

Mikä on kipsilevyn menekki? Kuinka paljon ruuveja ja saumanauhaa kuluu? Entä kuinka paljon tasoitetta tarvitaan levytetyn huoneen saumaukseen?Materiaalimenekin lasket helposti määrälaskureillamme.

Kipsilevyt on varastoinnin, käsittelyn ja rakentamisen aikana suojattava haitalliselta kastumiselta. Taipumien välttämiseksi tärkeää on myös hyvä tukeminen. Ohjeita levyjen käsittelyyn ja varastointiin liittyen löydät täältä:

tyokalut palkki