Päivitetty 07.05.2019

Gyproc-märkätilasertifikaatti

Gyproc-kylpyhuonejärjestelmä on Suomen ensimmäinen sertifioitu avoin märkätilojen rakennejärjestelmä. Se soveltuu käytettäväksi uudis- ja korjausrakentamisessa, ja sitä voidaan käyttää niin puu- kuin teräsrankarakenteisissa seinissä ja lattioissa.

Gyproc-kylpyhuonejärjestelmässä ei nimetä kylpyhuonejärjestelmissä käytettäviä muita tuotteita, kuten vedeneristysmateriaaleja, vaan se on avoin useille VTT:n sertifioimille vedeneristysjärjestelmille. Vedeneristystyön suorittaa henkilösertifioitu ammattilainen.

Järjestelmä muodostuu lisäksi rakenteista ja rakenteiden liitoksista, joiden toimivuus on koestettu, valmiin kylpyhuoneen dokumentoinnista ja käytön ohjeistuksesta.

Alla olevan linkin Gyproc –Märkätilasertifikaatin päivitys on kesken ja tuotetietoja päivitetään. Uusi Eurofins:in myöntämä tuotesertifikaatti valmistuu vuoden 2019 aikana. Sisällöltään alla olevaa VTT sertifikaatissa on edelleen käyttökelpoista tietoa ja lisätietoa märkätila asiasta löytyy Gyproc Käsikirjasta 2018, kohdasta 3.2.1 Gyproc Kylpyhuonejärjestelmä.