Päivitetty 21.11.2011
Nikkilä

Asennus

Gyproc toimitti kohteeseen Debel-kerroslattiajärjestelmän, jonka muunneltavuus mahdollistaa tasaiset ja helposti asennettavat lattiat. Työmaalla käydessä työmiehet totesivatkin siirtyvänsä mielellään vaikka täysipäiväisesti Debel-lattian asennukseen juuri sen helppouden ja nopeuden ansiosta! Ääneneristysmittaus osoitti että Debel-järjestelmä toimii myös ääniteknisesti. Debel-lattialla saavutettiin reilusti rakentamismääräysten ilmaääneneristys- ja askelääneneristysvaatimuksia paremmat arvot.

debel yksityiskohta

Kerroslattia on niin sanottua kuivarakentamista, sillä kaikki kerroslattian materiaalit ovat kuivia, eikä välipohjan päälle tule valu- tai tasoitekerrosta. Rakenteen ansiosta lattian alle saa piiloon kaikki huoneistoissa kulkevat johdot ja korotuksesta riippuen myös vesi- ja viemäriputket mahtuvat kulkemaan lattian alla. Lattiajärjestelmä koostuu säädettävin ja kumivaimennetuin jaloin varustetusta kantavasta teräsrungosta sekä kaksinkertaisesta Gyproc GL 15 Lapikas-lattiakipsilevytyksestä.

debel asennus

Nikkilään on toimitettu myös väliseiniä varten Gyprocin normaalia ja erikoiskovaa kipsilevyä, sekä väliseinärangat ja kattoihin akustista jousirankaa.