Päivitetty 15.11.2011
Parha talo nro 24 asuntomessuilla

Terveellinen sisäilma

Talon sisätilaratkaisuissa ja -materiaaleissa pyrittiin takaamaan hyvä sisäilma, turvallisuus sekä hyvä työergonomia rakennusvaiheessa. Väliseinät pystytettiin Gypsteel- teräsrankaratkaisuilla ja Gyproc GEK 13 ERIKOISKOVA -sisäverhouslevyillä.

Seinien ja Gyproc GPL 13 PLANUM -kattojen levypinnat viimeisteltiin vastaamaan parasta mahdollista laatuluokitusta: saumaus ja ylitasoitus valmistasoitteilla ProMix Mega J ja ProMix Finish sekä sisätilojen ruiskesumukatto toteutettiin lopuksi erittäin kevyillä ruiskutasoitteilla ProMix Airless S ja SL. Seinien ulko- ja sisäkulmien kestävyys varmistettiin käyttämällä erittäin vahvaa mutta samalla joustavaa NoCoat-kulmasuojaa.

Parha-talo on terveellinen talo asukkailleen, mutta soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi hengityselinsairauksista tai allergioista kärsiville.

Gypsteel-väliseinäratkaisu keventää ja nopeuttaa aikaa vieviä sisärakennusvaiheita entisestään. Se on olennaista rakennusaikataulun asuntomessukohteissa. Hyvällä suunnittelulla, projektinjohdolla ja yhteistyökumppaneiden avulla Parha-talossa vietettiin tupaantulijaisia jo kuukautta ennen messujen avajaisia.

Parha-talon seinäpinnat