Gyproc on kehittänyt rakenneratkaisuja ja -järjestelmiä, joista meille talonrakentajille on ollut suunnaton apu.

-Jyrki Malin Toimitusjohtaja ja omistaja,
Malitalot Oy


Järjestelmät

Päivitetty 21.11.2011
malitalo

Projektin tiedot

Gyprocin toimitus

Glasroc GHI Hydro Märkätilalevyt: Tiivis kokonaisuus

Glasroc-märkätilalevyt soveltuvat erinomaisesti vedeneristyskäsittelyyn. Uudenlaisissa Glasroc komposiittikipsilevyissä yhdistyvät perinteisten kipsilevyjen hyvät tekniset ominaisuudet, helppo käsiteltävyys sekä kiviainespohjaisten levyjen hyvä vastustuskyky kosteuden vaikutuksia vastaan. Järjestelmään kuuluvat myös nauhoitetut koneruuvit ja Glasroc–profiilit, joilla saumojen tiiviys saadaan varmistettua.

Glasroc GHU Hydro Tuulensuojalevyt: Nopeasti valmista

Glasroc-tuulensuojalevy on täysin uudenlainen kivipohjainen komposiittilevy kosteusteknisesti vaativiin olosuhteisiin.
Levyllä on erinomainen säänkestävyys: levyt voidaan jättää ulkoilmalle alttiiksi jopa 12 kk:n ajaksi ennen ulkoverhouksen asentamista. Glasroc-järjestelmään kuuluvat levyjen lisäksi nauhoitetut koneruuvit ja Glasroc-profiilit. UV-suojattu levy on helppo työstää ja asentaa.

Gyproc koristelistat: Nerokas järjestelmä

Gyproc-koristelista on kaarevaksi valettu kipsilista seinän ja katonrajan viimeistelyyn. Se on tehty samoista raaka-aineista kuin Gyproc-rakennuslevytkin, eli ydin on puhdasta kipsiä ja päällys erikoiskartonkia. Lista tiivistää seinän ja katon välisen liittymäkohdan ja parantaa huonetilojen välistä äänieristystä. Lista myös tukee paloturvallisuutta.

Gyproc GEK 13 Erikoiskova kipsilevy: Kestää kovemmatkin kolhut

Gyproc -erikoiskovalevy on nimensä mukaan paljon tavallista levyä kestävämpi alusta maali- ja tapettipinnoille. Levyä voidaan käyttää sekä sisäseinissä että ulkoseinien sisäpinnoissa. Levyä on helppo työstää ja työ nopeutuu, koska sisustuspintaa pääsee heti jatkotyöstämään.

Gyproc GL 15 Lapikas -lattiajärjestelmä: Monipuoliset mahdollisuudet

Lapikas-lattiajärjestelmä on kehitetty käytettäväksi asunnoissa, majoitus- ja toimistotiloissa, luokkahuoneissa sekä näiden sisäisissä käytävissä.Alustana Lapikas soveltuu lähes kaikille pinnoitteille ja mahdollistaa sekä sähkö- kuin vesikiertolämmityksenkin. Levy ei narise ja vaimentaa tehokkaasti mm. korkokenkien kävelyääntä.

Gyptone BIG Quattro -alakattolevyt: Akustiikkaa ja designia

Gyptone-alakattolevyillä on lähes rajattomat muotoilumahdollisuudet. Levyllä on hyvät akustiset ominaisuudet ja se on tehokas äänenvaimentaja mm. pientalojen korkeissa tiloissa. Uudelleen maalattavuus tuo käyttöikää ja korkea pintapalo-ominaisuus
turvallisuutta.

malitalo halli