Tavoitteenamme on turvallisesti tehty työ, tyytyväinen asiakas ja paras mahdollinen lopputulos. Projektiemme lopputulokset puhuvat puolestaan.

Jan Rokama
Myyntipäällikkö, Gyproc
Päivitetty 30.10.2014
referenssi

Referenssit

Olemme kevytrakentamisen asiantuntija, johon asiakkaamme voivat luottaa projektin kaikissa vaiheissa.

Tavoitteenamme on turvallisesti tehty työ, tyytyväinen asiakas ja paras mahdollinen lopputulos. Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla toimivia kevytrakentamisen kokonaisratkaisuja, osallistumalla tarvittaessa myös kohteiden suunnitteluun. Projektit puhuvat puolestaan. Tutustu eri osa-alueiden projekteihimme.


Matalaenergiatalo asuntomessuilla

Yksi Kuopion asuntomessujen matalaenergiakohteista, Parha-talo on parasta ykkösluokkaa. Gyproc ja Isover ovat olleet yhteistyökumppaneina mukana toteuttamassa energiatehokasta messukohdetta.


malitalo_makuuhuone_160x127

Asuinrakentaminen tuo haasteita etenkin logistiikkaan, sekä huonekorkeuksien mukaisten määrämittaisten rakennuselementtien saatavuuteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme asuinrakentamisen kokonaisratkaisun palohyväksyttyjen, äänitestattujen sekä märkätiloihin sopivien ratkaisujen muodossa, jossa asiakas saa tarvitsemansa elementit työmaalle juuri oikeaan aikaan. 


hartela_toimisto_160x127

Liiketilojen rakentamisessa haasteita tulee tilojen korkeuksista, jossa myös seinät ovat raskaammin kuormitettuja. Lisäksi tilojen suuren ihmismäärän myötä paloluokkavaatimukset ovat korkeammat kuin asuinrakentamisessa. Kiinnitämme erityistä huomiota kantavien rakenteiden palonsuojaukseen, sekä seinien kuormituskestäävyyteen, ja takaamme toimivan ja turvallisen kokonaisratkaisun.


oikeustalo_kaytava_160x127

Julkisten tilojen rakentamisen haasteet liittyvät vahvasti akustiikkaan ja esteettisyyteen.


kuopio_sisa_160x127

Korjausrakentamisessa korostuvat energiatehokkaat, hyvin ääntä eristävät sekä paloturvalliset ratkaisut. Tutustu täällä korjausrakentamisen referenssikohteisiimme, ja lue lisää, miten ratkaisemme asiakkaidemme haasteita tällä puolella.