Päivitetty 28.02.2013

Gypwood Puurangat

 
Uudet väliseinien Gyprwood-rangat ovat mittatarkkaa ja jäykkää viilupuuta. Gypwood-rangat on CE-merkitty EN 14374 –standardin mukaisesti. Gypwood-rankaa on saatavana sekä rei’ittämättömänä että reiällisenä. Esirei’itetyn rangan molemmissa päissä on valmiina kaksi reikää seinän sisään jääville putkituksille. Rangat on suunniteltu käytettäviksi Gypsteel SK-kiskojen kanssa yleisesti väliseinissä sekä erityisesti ovi-aukkojen pielirankana. Gypwood-rankoja käytettäessä saavutetaan samat seinäkorkeudet sekä ääni- ja paloluokat kuin perinteisillä puurangoilla ja –juoksuilla.
 
 
Gypwood

Gyproc Gypwood GWRR 66/39 Rei'itetty Ranka

Uusi ei-kantavien väliseinien esirei'itetty Gypwood-ranka. Ranka on mittatarkkaa ja jäykkää viilupuuta. Rankaa on helppo käyttää Gypsteel SK-kiskojen kanssa yleisesti väliseinissä ja erityisesti oviaukkojen pielirankana. Rangan molemmissa päissä on valmiina kaksi reikää seinän sisään jääville putkituksille. Rankoja on saatavana 2700 mm ja 3000 mm pitkinä ja ne painavat 1,40 kg/m.
Gypwood GWRR

Gyproc Gypwood GWR 66/39 Ranka

Uusi ei-kantavien väliseinien Gypwood-ranka. Ranka on mittatarkkaa ja jäykkää viilupuuta. Rankaa on helppo käyttää Gypsteel SK-kiskojen kanssa yleisesti väliseinissä ja erityisesti oviaukkojen pielirankana. Rankoja on saatavana 2700 mm ja 3000 mm pitkinä ja ne painavat 1,43 kg/m.

Gypwood GWR