Päivitetty 05.04.2017
saumanauhat banner

Gyproc saumanauhat ja kulmasuojat


Gyproc AquaBead Flex Pro

Gyproc AquaBead tuotteet

AquaBead kulma- ja reunasuojalistat ovat käyttäjäystävällisiä ratkaisuja kipsilevyjen kulmien ja reunojen suojaamiseen.

 

Nopeaa ja helppoa asentaa

Gyproc AquaBead on kätevä leikata peltisaksilla sopivan mittaiseksi. Sen jälkeen liimapinta kostutetaan vedellä sumuttaen. Lista on tämä jälkeen valmis kiinnitettäväksi suoraan kulmaan tai levyn päätyyn. Kulma on valmis tasoitettavaksi jopa 30 minuutissa. 

Gyproc AquaBeadin liima aktivoituu veden vaikutuksesta ja kiinnittyy kipsiseinään poikkeuksellisen lujasti. Koska suojalista on rei'itetty, tasoitemassa kiinnittää sen pysyvästi seinään. Suojalistan muotoilu ja polymeerivahvisteinen kartonkipinta vahvistavat kulman iskunkestäväksi, mikä estää lommot ja halkeamat.

Siistiä ja kestävää

Gyproc AquaBead on valmistettu niin, että keskimmäisenä on erittäin vahva polymeeriydin, päällystetty molemmin puolin kartongilla. Suojalista on rei'itetty, jotta tasoitemassa kiinnittää sen optimaalisesti. suojalistan pyöristetty kulma peittää kipsilevyn reunan mahdolliset virheet tai epätasaisuudet lisäten samalla reunan iskunkestävyyttä. Koska itseliimautuva paperi aktivoituu vedellä, kulmasuoja voidaan kiinnittää pelkän vesisumutuksen avulla – mitään kiinnitystarvikkeita ei erikoistyökaluja ei tarvita.

Gyproc AquaBead kulmasuojalista 90°

  • Polymeerivahvisteinen kulmasuojalista 90-asteen kipsilevyseinien kulmiin

Gyproc AquaBead Flex PRO

  • Polymeerivahvisteinen kulmasuojanauha kipsilevyrakenteisiin. Taivutettava nauha käy kaikkiin sisä- ja ulkokulmiin. Katso tästä asennusvideo.

Gyproc AquaBead L-Trim

  • Polymeerivahvisteinen kulmasuojalista ikkunoihin ja ikkunanpieliin.


Katso Gyproc AquaBead Kulmasuojalistan asennusvideo