Päivitetty 27.10.2011
Kipsilaastit pieni banner

Rappaus

Gyproc kipsilaasti G 66 soveltuu kiviaineisten sisäseinien ja -kattojen oikaisuihin ja rappauksiin,  kipsilevyjen liimaamiseen useimmille alustoille (ei lattioille tai kattoon) sekä pistorasioiden yms. tiivistämiseen palo- ja ääniluokitelluissa seinissä ja sisäkatoissa. Soveltuu asuntokohtaisiin märkätiloihin, mutta ei jatkuvasti kosteisiin tiloihin kuten uimahallit ja yhteiskäytössä olevat pesu- tai suihkutilat tai vedenkäytöltään näihin  verrattavat tilat. Kipsilaastin vedeneristys tehdään soveltuvalla sertifioidulla
vedeneristysjärjestelmällä.

Sisätilojen kiviaineisten seinien ja kattojen rappaukset saadaan tehtyä yhdellä  levityskerralla 15 mm kerrospaksuudella käyttämällä Gyproc G 66 -kipsilaastia.  Maksimikerrospaksuus on seinissä 35 mm ja katoissa 25 mm. G 66 -laastin levitykseen soveltuvat kaikki markkinoilla olevat laastiruiskut. Se voidaan levittää myös käsin.

g66_web.jpg

Gyproc Super Kiinnityskipsi on erityisesti koristelistojen kiinnittämiseen. Sopii myös kipsilevyjen ja kiviaineisten alustojen tasoitukseen sekä paikkaamiseen. Sitoutumisaika n. 1 tunti. Menekki 5 kg / 20-25 jm koristelistaa.

super_web