Päivitetty 02.03.2017
kipsilevy banner

Gyproc kipsilevypaikka

kipsilevypaikka

Gyproc kipsilevypaikka on kätevä ja helppo tapa korjata kipsilevyn tullut reikä. Reikä voi olla seurausta esimerkiksi oven kahvan lujasta osumasta, tai jos seinään on jäänyt ylimääräinen rasianreikä, joka halutaan piiloon. Paikan avulla kipsilevyn paikkaus sujuu nopeasti ja helposti ilman ylimääräisiä tukia ja sotkua.

Kipsilevypaikka on rei’itetty ja lujitettu alumiinilevy, jonka päällä on lasikuituharso. Paikassa on asennusta helpottava tarraliimapinta, jonka ansiosta paikka pysyy seinäpinnassa, kunnes se on kiinnitetty valmistasoitteella. Pakkauksessa on kolmen kokoisia paikkoja: 150 x 150, 100 x 100 ja 50 x 50 mm.

Paikka on erinomainen apu reiän korjaamiseen

  • korjaaminen sujuu nopeasti ja helposti (työkustannusten säästö)
  • ei aiheuta suurta sotkua
  • kolme eri työvaihetta (paikan asentaminen, kittaus ja hionta)

Paikka asetetaan korjattavan alueen päälle ja painellaan huolellisesti alustaan, mihin se kiinnittyy liimapintansa avulla. Tämän jälkeen alue ylitasoitetaan käyttäen Gyproc ProMix Mega J-valmistasoitetta. Toinen tasoitekerros lisätään edellisen kuivuttua. Paras lopputulos saavutetaan kahdella tasoitekerroksella. Tämän jälkeen pinta on valmis maalattavaksi tai tapetoitavaksi.

Kipsilevypaikka

Kipsilevypaikan kuvalliset asennusohjeet: