Päivitetty 01.02.2013
Ääneneristys

Gyproc-ratkaisuilla korjaat helposti

Korjausrakentamisessa korostuvat energiatehokkaat, hyvin ääntä eristävät sekä paloturvalliset ratkaisut. Rakennusten käyttötarkoituksen muutoksen yhteydessä on otettava huomioon moni asia, ja ääneneristyksen parantaminen nousee usein tärkeäksi.

Vanhoja rakennuksia korjatessa olemassa olevien rakenteiden kantavuus luo myös tiettyjä rajoitteita, jotka on Gyproc-kevytrakennetekniikalla helppo ratkaista. Debel-kerroslattiarakenne mahdollistaa lattian rakentamisen paikkoihin, joissa raskaan lattian tekeminen ei ole mahdollista.

debel asennus

Pientalojen remontointiin löydät myös valmiit ratkaisut

- Glasroc-ratkaisut kylpyhuoneisiin
- Akustinen jousiranka parantaa huomattavasti ääneneristävyyttä huoneissa
- Gyptone-tuotteilla parannat huoneakustiikkaa helposti

Korjausrakentamiseen sopivat erinomaisesti myös Gyprocin ohuempi ja kevyempi Remonttilevy GSE 6, sekä kapeammat ERGO-levyt eri levytyypeistä, joita on helpompi kuljettaa remonttikohteissa.

Gyprocin ProMix -tuoteperheessä on useita valmistasoitteita eri käyttötarkoituksiin. Remontointiin sopivia kevyitä valmistasoitteita ovat kaikki Gyproc ProMix -tuoteperheen tuotteet. Promix -valmistasoitteet on optimoitu toimimaan Gyproc-levyjen ja saumanauhojen kanssa, antaen parhaan mahdollisen lopputuloksen vaativillekin pinnoille. Gyproc-ProMix -tuoteperheeseen kuuluu valmistasoitteiden lisäksi myös kaksi kipsipohjaista laastia, sekä ratkaisut sisä- ja ulkokulmien suojaukseen. Lue lisää pintojen viimeistelystä alla olevasta linkistä.


Ääneneristäminen korjausrakentamisessa

Lue lisää ääneneristämisen parantamisesta alla olevasta linkistä:


Seinäpinnan korjaus remonttilevyllä

Gyproc GSE 6 Remonttilevy Ergo on 6,5 mm paksuinen puu- ja kiviseinien uudelleenpinnoitukseen kehitetty erikoislevy, joka tarjoaa nopean ja yksinkertaisen tavan seinäpinnan korjaukseen. Vanhaa verhousta ei tarvitse repiä pois. Puutalossa levyt ruuvataan suoraan vanhan seinäpinnan päälle, kivitalossa kiinnitykseen käytetään Gyproc G66 -laastia tai tarkoitukseen soveltuvaa liimaa.

remonttilevy_puu_tiili

Ohjeet seinäpinnan korjaamiseksi remonttilevyllä löydät sivuiltamme:


Vanhan puulattian korjaus

Lattiarakenteen muodostaa kaksi (tai yksi) levykerrosta, jotka liimataan toisiinsa ja kiinnitetään ruuvaamalla sekä liimaamalla vanhaan lattiaan. Levykerrosten määrä riippuu vanhan lattian jäykkyydestä ja kunnosta. Jos vanha lattia on erittäin epätasainen, se oikaistaan lattiatasoitteella ennen levytystä. Uuden lattian pinnoite voidaan valita lähestulkoon vapaasti.

lautalattian_korjaus_h1.jpg