Gyptone reikämuodot
Päivitetty 05.10.2016

Reikämuodot

Gyptone Line

Gyptone Line -tuotevalikoimaan kuuluu yksi uritettu kuviotyyppi. Levyä valmistetaan neljällä eri reunamuodolla, jotka voidaan asentaa joko näkyvään tai piilokiinnitettyyn kannatinjärjestelmään.

Gyptone Point

Gyptone Point -tuotevalikoimaan kuuluu kaksi pyöreää kuviotyyppiä. Levyä valmistetaan neljällä eri reunamuodolla, jotka voidaan asentaa joko näkyvään tai piilokiinnitettyyn kannatinjärjestelmään.

Gyptone Quattro

Gyptone Quattro -tuotevalikoimaan kuuluu kaksi neliörei'itettyä kuviotyyppiä reikäkoossa 9 x 9 mm (nrot 20 ja 22) sekä yksi neliörei'itetty kuviotyyppi reikäkoossa 12 x 12 mm (nro 50). Levyä valmistetaan neljällä eri reunamuodolla, jotka voidaan asentaa joko näkyvään tai piilokiinnitettyyn kannatinjärjestelmään. 

Gyptone Base

Gyptone Base on sileäpintainen ja rei'ittämätön tuote. Base-levyä käytetään mm. katon reunaosissa, elävöittämään katon pintaa muiden Gyptone-tuotteiden kanssa sekä esim. sähkö- ja ilmastointiläpivientien kohdilla. Levyjä valmistetaan neljällä erilaisella reunamuodolla, jotka voidaan asentaa joko näkyvään tai piilokiinnitettyyn kannatinjärjestelmään.

Gyptone Sixto

Gyptone Sixto -levyssä on kuusikulmaiset 11 mm reiät. Kaikkia kuviotyyppejä saa neljällä eri reunamuodolla, sekä näkyvällä että piilokiinnityksellä.

Gyptone BIG

Gyptone BIG -tuotevalikoima käsittää kaikkiaan 9 erilaista kuviotyyppiä: 5 kpl neliön, 2 kuusikulmion ja 2 uran muotoisin rei'ityksin. Levyt valmistetaan neljältä sivulta reunaohennettuna, reunatyyppi on B1. Gyptone BIG -alakattoa käytetään, kun esteettiset toiveet ja lujuusvaatimukset ovat etusijalla.

Isot levykoot yhdessä reunaohennuksien kanssa antavat mahdollisuuden luoda suuria yhtenäisiä levypintoja ilman näkyviä saumoja. Kuvioitujen Gyptone BIG -levyjen kanssa voi käyttää rei'ittämättömiä Gyptone BIG Base -levyjä, jotka ovat myös kaikilta sivuilta ohennettuja. Levyjen läpirei'itys ja taustapinnalla oleva akustinen vaimennushuopa antavat levylle hyvät akustiset ominaisuudet.