Lue lisää tästä ratkaisusta

Järjestelmäkuvaus

Tuoteluettelo

Näytepalatilaus

Tilaa näytepala Rigidur -levystä!

glasrocF_näytepala
Päivitetty 07.01.2014

Rigidur® H GFH Kuituvahvistelevy

Rigidur® H GFH Kuituvahvistelevy-levyä käytetään väliseinissä, joissa halutaan saavuttaa paras mahdollinen kulutuskestävyys ja tämän lisäksi kykyä kestää ripustuskuormia. Käyttökohteita löytyy esimerkiksi sairaaloista, hotelleista, oppilaitoksista, kouluista, päiväkodeista, liikuntatiloista sekä julkisista rakennuksista.


Järjestelmäkuvaus

Rigidur® H GFH on kuituvahvistelevy, joka on valmistettu kipsistä, selluloosakuidusta (kierrätyspaperia) ja vedestä. Kipsin osuus on noin 85 % ja selluloosakuitujen osuus on noin 15 % levyn painosta. Rigidur H kuituvahvistelevyssä on erinomaiset kestävyys- ja mekaaniset ominaisuudet. Kuituvahvistelevyn pinta kestää hyvin siihen kohdistuvat asennusaikaiset ja käytön aikaiset rasitukset. 

Palon- ja ääneneristys 
Rigidur H -levy kuuluu rakennustarvikeluokkaan A2-S1-d0. Rigidur H -levyjä käytettäessä saavutetaan vastaavat rakenteiden tekniset ominaisuudet kuin  Gyprocin Erikoiskova kipsikartonkilevyillä paloluokan, seinäkorkeuden ja ääneneristyksen osalta. Rigidur H -levyä voidaan käyttää samoihin paloluokiteltuihin seinärakenteisiin kuin 12,5 mm kipsilevyjä (VTT:n lausunto VTT-S-2440–10). 

Rigidur H -levyjä asennettaessa käytetään samoja ruuveja kuin Gyproc Erikoiskova -levyjä asennettaessa.

Rigidur_kasattu